ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ όμορφα πανευκολα


@Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού
ΥΛΙΚΑ
1 ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο
χαρτοπετσέτες διάφορα σχέδια
Αυγά που αφού τα έχουμε αφήσει σέ θερμοκρασία δωματίου τα βράζουμε στην αρχή σε μέτρια φωτιά μετά δυναμώνουμε λίγο και βράζουμε για 10 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και μετά σκουπίστε τα και ακολουθειστε ότι σας δείχνω στο βίντεο.

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πρώτο like στην καλύτερη παρέα!!! Μπαίνεις μέσα από τα βίντεο σου μέσα στα σπίτια μας και στην καρδιά μας!

  2. Τι υπέροχα που είναι! Μοναδικά πανέμορφα! Θα τα κανω σίγουρα! Είσαι τέλεια?? Ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι κόκκινα τα αυγά και βάλουμε λίγα σχέδια μεμονωμένα από χαρτοπετσέτα δεν γίνεται ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  3. Τελοια και πραγματικα πρωτοτυπα δεν το φανταζομουνα ποτε να στολιζουμε τα αυγα με χαρτοπετσετα και επειδη μου αρεσουν και κρατω πολυχρωμες χαρτοπετσετες θα το κανω παντα χαρες σας ευχομαι να εισται καλα φιλακια πολλαααα?????????????????

  4. Ωραίες ιδέες για τα αυγά. Θα κάνω και εγώ μερικά με χαρτοπετσετες. Θέλω να μου πείτε κάτι. Στα τσουρέκια έκανα μισή δόση για να δω πως θα μου βγούνε. Δεν μπορώ να πω ωραία ζύμη αφρατη αλλά όταν πήγα να κάνω πλεξούδες η ζύμη άνοιγε σαν να ήθελε και άλλο αλεύρι μετά την έβαλα στο ταψί και την άφησα να φούσκωσε. Φούσκωσε αλλά πλαγίως όχι προς τα πάνω. Χαχαχα. Τι έφταιξε; φιλάκια πολλά ?????

  5. επειδή τα φτιάχνω εδώ και 5 χρόνια με χαρτοπετσέτες θα σας πρότεινα να πάρετε λευκά αυγά για να φτιάξετε…μπορεί να έχετε πιο δημιουργικό αποτέλεσμα αν πάρετε χαρτοπετσέτες με λουλούδια ή κουνελάκια …….

  6. Σε ευχαριστούμε κορίτσι μου, για τις όμορφες κατασκευές σου και περιμένουμε με ανυπομονησία τις υπόλοιπες πασχαλινές σου δημιουργίες!!! Πολλά μπράβο !!!

  7. Μπράβο σας, είναι πολύ ωραία και εντυπωσιακά . Θα τα φτιάξω φέτος έτσι τα αυγά μου. Ευχαριστώ πολύ για την ωραία ιδέα. ?????