Πατάτες γιαχνί με μελιτζάνες της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?

Πατάτες γιαχνί με μελιτζάνες, το πιο εύκολο και νόστιμο λαδερό φαγητό, με απλά υλικά και χωρίς πολύ προετοιμασία!??? Το απόλυτο λαδερό φαγητό που θα το φτιάχνεις όλο το καλοκαίρι, με υλικά εποχής και θα λιώνει στο πιάτο σου!? Ιδανικά το συνοδεύεις με φρέσκο ψωμί και ξινομυζήθρα! Δοκίμασε το και περιμένω τα σχόλια σου!

Νέα Keep Cooking βίντεο! 🙂
Love! xoxo

• Argiro Barbarigou • GiaxniMePatatesKaiMelitzanes

Συνταγή:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#αργυρωμπαρμπαριγου #μελιτζανεςγιαχνι #argirobarbarigou #πατατεςμεμελιτζανεςγιαχνι #argiro #GiaxniMePatatesKaiMelitzanes

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τελειο καλοκιρινο πεντανοστιμο φαγακι Αργυρουλα μου !!!! Θα ταιριαζε πιστευω και μοσχαρακι τρυφερο μεσα αλλα κι ετσι ειναι σουπερ !!!

  2. Ένα ακόμα απλό…… υπέροχο… Εκπληκτικά…. μαγειρεμένο…φαγάκι από εσάς με….. Άριστα δεμένη τη σάλτσα του!!! Μπράβο σας ?????????????????

  3. Αργυρω καλησπέρα ενα φαγάκι
    Τελειο αγαπημένο κ αυριο κιόλα θα το κάνω.οπως το κανεις ..Να εισαι καλα…καλη κ ευλογημένη Εβδομαδα να εχουμε με υγεια..Να εισαι καλααα?????

  4. Μπράβο Αργυρώ, μου θύμησες τη μαμά μου καθώς και τα παιδικά μου χρόνια στο χωριό με μελιτζάνες από το χωράφι μας.
    Πολύ καλή ιδέα, σιγουρα θα το φτιαξω αύριο

  5. Πολύ ωραίο νόστιμο ?? εμείς το έχουμε καί τό λέμε γιαχνί , αλλά μονό πατάτες Κοκκίνη σάλσα καί ρίχνουμε μέσα Μίκρα μπιφτέκια τηγανιτα η κύμα τηγανιτα ☺️☺️??? αλλά η συνταγή σού τέλεια ??

  6. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΠΑΜΙΕΣ ΜΑΖΙ??? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

  7. Αργυρώ μου είναι θαυμάσιο φαγητό!!! Σήμερα το έκανα αλλά το έβαλα στην γαστρα!!! Αργυρώ μου φανταστικό,θεϊκό, γλυκισμα είναι και το ψωμί σου!! Μπορείς να μας κανεις και σαρμαδακια?? Εχθές πηγα στο χωριό και μαζεψα αμπελοφυλλα. Σε παρακαλω Αργυρώ μου!!! Φιλακια πολλα σε ευχαριστουμε!!!!

  8. Ωραιο φαγητο αργυρουλα μου !. Λοιπον γιαχνι πατατουλες εχω κανει αλλα με μελιτζανες τωρα θα κανω μαζι σου. Μπραβο αγαπη μου!