ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ θεϊκά,η καλύτερη συνταγή και νηστίσιμα, και για χορτοφάγους, τρώγονται μετά μανίας




Για περισσοτερες συνταγες ακουλουθηστε με
και στο Facebook
Υλικά
600 γρ.πατατες βρασμένες
1 καρότο βρασμένο
2 κρεμυδακια φρέσκα
Πιπεριές χρωματιστές κυβακια
Άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι, δυόσμο ξηρό η φρέσκο,λίγο κουρκουμά.
Σκόνη λαχανικών
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Λόγο ρίγανη
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και τυρί φέτα
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 190 βαθμούς εστία πάνω κάτω μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα πάνω κάτω τα πιτακια μας.

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Οπως παντα χρυση μου Γκολφω απλες νοστιμες οικονομικες κ'προπαντων κατανοητες οι συνταγες σου, που κ' ο ποιο ασχετος με την κουζινα μπορει να τα καταφερει! Μπραβο σου γιατι οι προσπαθειες που κανεις δεν πανε χαμενες! Να σ'εχει καλα η Παναγια κ'ολη την οικογενεια σου!! Φιλια πολλα ♥♥

  2. Υπέροχη συνταγή!!!!! Είναι ότι πρέπει για αυτές τής μέρες, αλλά και όλο τόν χρόνο ???? Συγχαρητήρια καλή μας φίλη,μας δίνης καταπληκτικές ιδέες ‼️‼️‼️❤️?❤️?

  3. Περίοδος νηστείας και ψάχνω τι να φτιάξω. Ψάχνοντα βρήκα τη συνταγή σου και φαίνεται πεντανόστημη.Όταν όμως λες ένα κύβο λαχανικών τριμμένο τι εννοείς? Αυτό τον κύβο την Κνορ και τον τρίβουμε ή υπάρχει έτοιμο μείγμα?

  4. Παρά πολύ ωραία. Με φέτα όμως όχι σκέτα. Η σκόνη λαχανικόν,τι είναι ακριβός? Μήπως είναι τύπου κύβου? Πως γράφει απ'εξω το κουτί? Και σε τι άλλο χρησιμοποιούμε αυτήν την σκόνη? Ευχαριστώ. ✍️??????????

  5. Πωπω… Μοσχοβολάει… Πολυ πλουσια σε υλικά. Έτσι, όχι σκέτος πουρες πατατας .. Αλλά γιατί Σπορελαιο ;
    Αφου ξέρουμε ότι το ελαιόλαδο είναι η πιο υγιεινή επιλογή…. Πλουσιο σε βιταμίνες, μεταλας, ελαικο οξυ, βοηθάει στην μείωση της χολιστερίνης…. Και τόσα άλλα

  6. Καλημέρα γκολφω μου τη ωραία συνταγή και εύκολη που μπορω να βρω υλικά δεν έχω facebook φιλακια

  7. Πω πω…… αγαπημένη μου Γκόλφω????????, πραγματικά ζωγράφισες??️ σήμερα?!!!!!Η πιο θεϊκή?? συνταγαρα για πατατοπιτακια?????!!!!! Θεϊκά?✨✨?✨✨ τα ρολάκια σου???????!!!! Δεν συγκρίνονται με την απλή γέμιση πατάτας με μυρωδικά που παίρνουμε απέξω!!!!! Συμφωνώ απόλυτα, επιτέλους πετύχαμε την ΑΠΌΛΥΤΗ γεύση???❤️?❤️?❤️?‼️✨?✨!!!!! Σαγαπω πολύ Γκολφω????????? μου, γιατί οι συνταγές σου είναι απλά κορυφαίες και εγγύηση γεύσης??!!!!! Τα συγχαρητήρια μου????????????!!!!!! ??????

  8. Μπράβο. Και.παλι.. μπράβο…θα. τα. Φτιάξω. Γιατί. Νιστευω. Κάτι. Άλλο. .η..φόρμα.μιας. .χρήσεις. Που. Θα τη. Βρω. Νικη

  9. Παρα πολυ ωραια συνταγη, τελεια τα πατατοπιτακια!!! Μπραβο γλυκια μου, γεια στα χερια σου!!! Καλο βραδυ και πολλα φιλια!!! Και εμεις σε αγαπαμε!!! ??????????????