Ρολό κιμά Κοτόπουλο και Μπιφτέκια κοτόπουλο της Γκολφως, δείτε πώς θα τα φτιάξετε




Για περισσοτερες συνταγες ακουλουθηστε με
και στο Facebook
Κάντε δωρεάν εγγραφή στο κανάλι μου ώστε να λαμβάνετε πρώτοι ειδοποιήσεις για τα βίντεο μου.
Για περισσότερες συνταγές ακολουθείστε με στην ομάδα μου ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πολυαγαπημενη μου Γκόλφω ???????!!!!! Σε ευχαριστώωωωωωωω που μας δείχνεις πάντα τις καλύτερες?✨?✨ συνταγές που υπάρχουν και αγαπάμε??? όλοι μας με ελάχιστο χρόνο και κόπο προετοιμασίας??!!!!! Γιαυτό σε θαυμάζω και σε λατρεύω???????????!!!! Μα πόσο υπέροχη συνταγή φτιαγμένη από τα χεράκια σου τα χρυσά✨?✨!!!! Καταπληκτικό ?να βάλουμε το ρόλο σε φόρμα, δεν το χα σκεφτεί ποτέ!!!! Επίσης η πιο υγιηνη εκδοχή για ρόλο κιμά!!!! Τι ωραία ???που τα τοποθετησες όλα στο πιάτο, σκέτη ζωγραφιά?️?? που αμέσως σου ανοίγει την όρεξη???!!!! Τα συγχαρητήρια μου???, φιλάκια πολλά!!!! ?????????

  2. Κ. Γκόλφω σ' αγαπάμε πολύ?!
    Σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεσαι μαζί μας τα μικρά σου μυστικά και τις υπέροχες συνταγές σου??!

  3. Πολύ ωραία συνταγή φίλη Γκόλφω! Το κάνω κι εγώ παρόμοια, αλλά η προσθήκη στο κέντρο είναι όλα τα λεφτά!!????????

  4. Μπράβο ομορφιά μου πάλι έγραφες αγαπημένη μου φίλη κωλφο μου τον περνώ πολύ το κιμά από κοτόπουλο μας αρέσει πολύ καλή ιδέα για ρόλο θα το κάνω όπως δυποτε καληνύχτα φιλιά πολλά ?????

  5. Πολύ καλή η εκδοχή του κιμά κοτόπουλου για διατροφή!Δεν έχω φτιάξει ούτε έχω φάει κάτι Μ,αυτό το κιμά θα πρέπει να το δοκιμάσω να φτιάξω μπιφτέκια για να φάνε όλοι! Ωραία μυρωδικά και μπαχαρικά έβαλες για να κόψει η δυνατή μυρωδιά του κοτόπουλου!!Σ, ευχαριστούμε για τη συνταγή!!

  6. Γκολφω μου γλυκια μπραβο σου!! Γεια στα χερακια σου!! Τι ομορφη ιδεα μας εδωσες να μαγειρεψουμε αυριο . Να εισαι καλα αστερι μου★★★★★