ΡΥΖΟΓΑΛΟ κρεμώδες της Γκόλφως απλό και αγαπημένο




για περισσοτερες συνταγες ακολουθηστε με και στο fb

Υλικά
800 γρ.γαλα
100 γρ.νερο περίπου να δυαλυσετο το άνθος
43 γρ.ανθος αραβοσίτου βανίλια
1 βανίλια
ελάχιστο ξύσμα
3 κουταλιές ρύζι νυχακι η Καρολίνα
200 γρ.ζαχαρη (μπορείτε να βάλετε και λιγότερη κι αν χρειαστεί να συμπληρώσεις )

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

43 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την συνταγή.. Έβαλα 150 γρ ζάχαρη αντί των 200 και έγινε παρα πολυ γλυκό. Γνωρίζω οτι ειναι υποκειμενικο το ποσο γλυκό το θέλει ο καθένας αλλά είναι πολυ μεγάλη η ποσοτητα της ζάχαρης και θα προτεινα όσοι το δοκιμάσουν να ξεκινήσουν οριακά με κάτω απο 100 γρ ζάχαρη και να προσθεσουν μόνο κατόπιν δοκιμής.. Είναι τόσο γλυκό που δυσκολεύομαι να το φάω..

  2. Για σου γκοφουλα μου είσαι μοναδική τέλειο το ρυζόγαλο σέ αγαπώ πολύ φιλιά πολλά μανθα

  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ …ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ.ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΡΑΖΕ ΤΟ ΖΥΖΙ ΤΟ ΕΒΡΑΖΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ . ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΕΞΕ;

  4. Κυρία Γκόλφω θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Το ρύζι μπορούμε να το βράσουμε λίγο, πριν το ρίξουμε στο γάλα? το λέω γιατί αν είναι σπυρωτό στο ρυζόγαλο δεν μου αρέσει…

  5. Καλησπέρα. Χρόνια φτιάχνω ρυζόγαλο. Σαν το δικό σας κυρία Γκόλφω πρώτη φορά. Άρωμα, γεύση. Απίθανο!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ.

  6. Αχ αυτή η μυρωδιά! Όλο το σπίτι μοσχοβολά ρυζόγαλο! Η κόρη μου, μπαίνοντας στο σπίτι, άρχισε να γελάει, γιατί θυμήθηκε παιδικές μνήμες, από το ρυζόγαλο της γιαγιάς της! Το ίδιο ελπίζω να αισθανθούν και τα εγγόνια μου! Σε ευχαριστώ πολύ Γκόλφω μου, που με αυτό το γλυκάκι, μας έκανες να νιώσουμε τόσο όμορφες αναμνήσεις!

  7. Καλησπέρα σας, γλυκό από τα παιδικά μας χρόνια. Θα θελα να ρωτήσω μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γάλα με χαμηλά λιπαρά ή πρέπει να είναι πλήρες?

  8. Καλημέρα σας!!! Κύρια γκολφο σας παρακολουθώ συνεχώς και μάλιστα δοκιμάζω τις συνταγές σας με μεγάλη επιτυχία χάρη στην βοήθεια σας!!! Εγώ λοιπόν θα σας πω μόνο πως το βράζω το ριζακι πρώτα και επειδή δοκίμασα με το ξύσμα και δεν μου άρεσε ,δεν ρίχνω,μου αρέσει με το άρωμα τις βανίλιας και ρίχνω δύο στο ένα λίτρο γάλα!!! Όμως θα σας πω πως το έφτιαχνε η μαμά μου , παραδοσιακά,που δεν υπήρχε το κορν Φλάουερ και το ριζαλευρο ούτε το άνθος αραβοσίτου ακόμα….δεν έπλενε το ριζακι,εγώ το πλένω,το έβαζε με λίγο νερό να βράσει,μέχρι να σωθεί το νεράκι και μετά προσθέτε το γάλα με την ζάχαρη,με αυτό τον τρόπο χυλονι από το άμυλο του Ρίζιου και δεν έχει γεύση από άλλα άλευρα,η θεία μου έτσι το φτιάχνει ακόμα και τα παιδιά της τρελενωνται!!! Πολλά φιλιά και καλή επιτυχία σε ότι επιθυμείτε να πετύχετε!!!

  9. Καλημέρα σας. ΑΥΤΟ είναι ρυζογαλα. Ευχαριστώ ολόψυχα για την τέλεια συνταγή. Έτσι τ κανει η μαμα μου και ειναι τελειο. Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Με εκτίμηση.

  10. Πωωωω ρυζόγαλο πανεύκολο κ υπερπαραγωγή, απλά σας ευχαριστώ είστε φανταστικηηηη❤️❤️?❤️?❤️?❤️

  11. Γκόλφω μπορεί να γίνει με ρυζαλευρο αντί για κανονικό ρύζι ;;για να το φάνε στην οικογένεια γιατί φαίνεται κ είναι τέλειο .το ρύζι το τρώμε μόνο ως φαγητό κ μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να το προσφέρω ως γλυκό σε ρυζόγαλο δεν ξέρω τι να κάνω.. ευχαριστω πολυ προκαταβολικά