σε 5 ‘ έχετε ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ υπέροχη


-1
-1 points



για περισσοτερες συνταγες ακολουθηστε με και στο fb
ΥΛΙΚΑ για 32αρι ταψί
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
2 κουταλιές νερό κρύο
800 γρ.γαλα κρύο
80 γρ.σιμιγδαλι ψιλό ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
20 γρ.κορν φλάουρ
3 αυγά
μισό κουταλάκι αλάτι
45 γρ.ελαιολαδο
350 γρ.Φετα
200 γρ. διάφορα τυριά
8 φύλλα κρούστας
λίγο ηλιέλαιο για το λάδωμα των φύλλων

ψήσιμο στους 180 με 190 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω στην πρώτη σχάρα στο κάτω μέρος του φούρνου για 30 λεπτά

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

-1
-1 points

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπορείτε να μας μιλησετε λιγο για τα διαφορα ειδη αλευριου? Ποτε δεν ειμαι σιγουρη ποιο κανει για το καθε πραγμα. Ποιο κανει φυλλο ελαστικο? Ποιο κανει αφρατα κεικ? Τι διαφορα εχουν μεταξυ τους το σκληρο, το μαλακο, το κιτρινο, το καλαμποκισιο, το ολικης, κλπ?

  2. Συγχαρητήρια! Εκτός από σιμιγδάλι στην κρέμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλαμποκάλευρο; Ευχαριστώ πολύ.

  3. Και αφού φτιάξαμε τη φουντουκοπιτα και τη φάγαμε, φτειαξαμε την πορτοκαλοπιτα τη φάγαμε κι αυτή θα φτιάξουμε και την τυροπιτα, ώστε να μην αφήσουμε κανένα κιλό να πάει χαμενο????????

  4. Καλησπέρα σας,καλό μήνα @ καλή εβδομάδα.Καθε εβδομάδα μας εντυπωσιάζετε με τις εντυπωσιακές συνταγές σας,και σας συγχαιρω με πόση αγάπη @ διάθεσή μας τις περιγράφετε?️?️?️Μπράβο σας,χίλια μπράβο.Σας είχα ρωτήσει προ ημερών εάν είχατε κάποιο κέικ η άλλο γλύκισμα ,Αλλά με στέβια !!!!σας ευχαριστώ πολύ @ σας εκτιμούμε❣️❣️❣️❣️????️?️

  5. Γκόλφω μου χρυσοχέρα και γλυκομιλητη!!! Υπέροχη η τυρόπιτα σου, αλλά να δούμε πότε θ αρχίσουμε δίαιτα! να είσαι καλά να μας φτιάχνεις!!! Φιλιά,!!!?

  6. Κυρία γκολφω μια ερώτηση σας παρακαλώ αν δεν έχουμε σιμιγδάλι ψιλό, με χοντρό γίνετε;; και αν ναι με πόσα γραμμάρια;; ??καλό μήνα κ καλή εβδομάδα! Αν μπορείτε να μ απαντήσετε για να την κάνω τ μεσιμερι ηθελα??

  7. Και εμείς σε αγαπάμε κορίτσι μ γτ είσαι μια γυναίκα αληθινή, που μοιράζεσαι τα μαγειρικά μυστικά σ μαζί μας????σε ευχαριστούμε ??❤️??????

  8. χμμ γιάμμι!! φτιάχνω και εγώ μια παρόμοια και είναι πολύ ωραία! Θα δοκιμάσω και την δικιά σου όμως! μόνο και μόνο η φωνή και η περιγραφή σου με κάνει να θέλω να φάω 🙂 Καλό μήνα!

  9. Υπέροχη Γκόλφω μου συγχαρητήρια.. Θα τη φτιάξω.. Σε ευχαριστούμε πολύ.. Εγώ έφτιαξα την μηλόπιτα σου και την έχω ανεβάσει.. Πολλά φιλιά

  10. Καλησπέρα κυρία Γκολφω, ωραία μαμαδιστικη συνταγή και εύκολη για όλες εμάς τις παραδοσιακές μαγειρισες που προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε τους αγαπημένους μας, όπως κι εσύ! Ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα που μας κάνεις, να είσαι καλά, φιλιά από την Αθήνα! ?❤️??‍♀️

  11. Πολλά πολλά συγχαρητήρια τέλεια πίτα.Σας ευχαριστούμε για ότι μας προσφέρετε. Τα φιλιά μου

  12. Πολύ ωραία ιδέα κυρία Γκολφω!!!!
    Αν ανοίξουμε εμείς φύλλα δεν θα γίνει ωραία η πίτα!!!!
    Καλή εβδομάδα, καλό και δημιουργικό μήνα πάντα με επιτυχίες!!!!!

  13. Τι πιο ωραιο να βλεπεις τετοιου ειδους πιτουλες μ'αυτο το φανταστικο χρωμα απ'τα χωριατικα αυγουλακια!!! Χαρμα οφθαλμων ειναι η τυροπιτουλα σου Γκολφω μου κ'ευκολη κ'γρηγορη κ'σιγουρα πεντανοστιμη!!!!! Τα μπραβο κ'τα συγχαρητηρια ειναι πολυ λιγα γι'αυτα που φτιαχνουν τα χρυσα χερακια σου!!!!! Να εισαι καλα καλη μου Κ Υ Ρ Ι Α!!!!!!!!!!