Τιραμισού χωρίς Αυγά | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?
Για περισσότερα Γλυκά της Αργυρώς δείτε εδώ:
Τιραμισού χωρίς αυγά εύκολο και πεντανόστιμο, το έχεις έτοιμο μέσα σε 15 λεπτά! ?Η πιο light εκδοχή του τιραμισού με την πεντανόστιμη γεύση που γνωρίζουμε!

Δοκιμάστε το τώρα!??

• Argiro Barbarigou • Τιραμισού • Τιραμισού Χωρίς Αυγά

Συνταγή:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
TikTok:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#argiro #argirobarbarigou #τιραμισου

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Χαίρετε!!! Ευχαριστούμε πολυ για την συνταγή! την έχω φτιάξει ήδη από το σάιτ και βγήκε φανταστικό γλυκό!!!Αργυρώ μου από περιέργεια , γιατί βαζουμε φυτική κρέμα!?

  2. Καταπληκτικό τιραμισού αγαπώ πολύ ωραία συνταγήηηηηηη και χωρίς αυγά και εύκολο και πεντανόστιμο μπράβοοοοοοοο σου Αργυρώ καλό βράδυ

  3. Εμείς στις 19 Ιουνιου 2021 τρωγαμε για 1η φορά τιραμισου στο Ιταλικο εστιατοριο το οποιο λεγεται Pastello των Αγίων αναργυρων στην Ναουσσα της Παρου και 2 – 8 και 29 – 7 – 2021 επίσης??

  4. Εμείς απ εξω φέρνουμε γλυκά μετά τον γυρισμό απο τα Στύρα Εύβοιας πρός το Χατζηκυριάκειο του Πειραιά με το Αμάξι του πατέρα μου εγω και τα αδερφια μου την Κυριακή

  5. Η κρεμοσαντιγύ είναι παραχτυπημένη. Τα φλυτζάνια καλό θα ήταν να αντικατασταθούν με γραμμάρια. Ωραίο κ εύκολο γλυκό!

  6. Polli oreo to gliko sou Argiroula mou! Iperoxo fenete! Kali sinexia kai kalo sou apogeuma! Kalo Savvatokiriako na exis! Filia polla! ???????

  7. Εκπληκτικό…. Το φτιάχνω συνέχεια… Από τον καιρό που μας έχετε δείξει αυτή την συνταγή.. Χωρις τα αυγά… Προσωπικά το προτιμώ!!! Οι εντυπώσεις μου… Μαγικό!!! Και των υπολοίπων που το δοκιμάζουν!!! Είστε μοναδική!!! ??????????

  8. Μπραβο το κοριτσι μου ! Αργυρουλα μου θα την κανω αυριο ειναι υπεροχη! Αλλη μια πετυχημενη συνταγη σου δεν περιμενα κατι αλλο! Φιλια πολλα!

  9. Καλα ε απαιχτο και πολυ ευκολο ειναι οτι πρεπει για τη γιορτη μου ωραια ιδεα σε ευχαριστω πολυ Αργυρουλα μου??????