Τούρτα γενεθλίων (τούρτα περίπτερο) | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου & @Γιάννος Βαλιάνος




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?

Τούρτα γενεθλίων γνωστή και ως τούρτα περίπτερο.

Σήμερα μπαίνει στην κουζίνα μου ο @Γιάννος Βαλιάνος και εγκαινιάζει την νέα κατηγορία ΣΟΥΙΤ ΜΙ ΑΠ! ?️ Εύκολη βελούδινη σπιτική τούρτα γενεθλίων με σοκολάτα, με παντεσπάνι ή χωρίς, με λίγα υλικά από το περίπτερο. Μία τέλεια τούρτα γενεθλίων για αγόρια και κορίτσια. Η τούρτα με τα πουράκια και τη γκανάζ σοκολάτας, ήταν η αφορμή της γνωριμίας μου με τον Γιάννο, όταν ήταν 10 ετών. Το χειροκρότημα στο Γιάννο λοιπόν και αφού δοκιμάσετε την τούρτα περίπτερο περιμένω τα σχόλια σας!?

Δείτε το κανάλι του Γιάννου εδώ:

00:00​ Εισαγωγή
02:31​ Προετοιμασία
14:54​ Τούρτα γενεθλίων (τούρτα περίπτερο)
16:41​ Καρτέλα υλικών

Νέα Keep Cooking βίντεο! 🙂
Love! xoxo

• Argiro Barbarigou • tourtasokolataperiptero • birthdaycake

Συνταγή:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#τουρταγενεθλιων #αργυρωμπαρμπαριγου #γιαννοσβαλιανος #argiro #argirobarbarigou #tourtasokolataperiptero #birthdaycake

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπραβο σας αργυρουλα μου σε αγαπαμε Γιαννο εισαι θεος.και η τουρτα φανταστικη της κολασεος αργυρουλα μου μολις εκανα τη μαρμελαδα σου φραουλα φανταστικη θεικη φιλια και στους δυο σας απο Βεροια ??????????❣

  2. Μπράβο σου Γιάννο μου και σε σένα μπράβο Αργυρουλα μου που έχεις τέτοιο συνεργάτη, να στε καλά να μεγαλουργεί τε!

  3. Οτι πιο εύκολο και νόστιμο έχω δει μπράβο στο παλικάρι και μπράβο και σε εσένα Αργυρώ σίγουρα θα τη φτιάξω…❤️

  4. Μπράβο!Μου αρέσει τα παιδιά να πιστεύουν στον εαυτό τους!Και να βάζουν στόχους!!Όταν κάποιος κοπιάζει στο τέλος βλέπει τον κόπο του.????????

  5. Αργυρω μου χρυσοχερα εφτιαξα σημερα το ρυζογαλο σου με τη μαστιχα και εγινε υπεροχο!!!Καταπληκτικη συνταγη οπως και ολες σου βεβαια!!Να εισαι γερη και σιδερενια κοριτσι μου και να μας δειχνεις νοστιμιες!!!

  6. Τελεια Αργυρουλα μου,θα την προσπαθησω στα γεννεθλια του γιου μου στις 5 Ιουλιου.Γλυκυτατος κι ο Γιαννος,να τον χαιρονται οι γονεις του❤❤❤

  7. Συγχαρητήρια!! Φαίνεται υπέροχη!!! Είμαι 16 και καταλαβαίνω πως είναι να σου αρέσει να μαγειρεύεις γτ το λατρεύω!! Μπορούμε να κάνουμε δύο στρώσεις από παντεσπάνι???

  8. Οντως ειναι υπεροχη αυτη η τουρτα αλλα δεν την εχω φτιαξει ποτε γιατι η μους γινεται με μπιτερ σοκολατα που απεχθανονται τα παιδια μου. Θα ηθελα Αργυρω μου η Ιωαννη μου να μου δωσετε ποσοτητες υλικων με σοκολατα γαλακτος για να κανω αυτη την κρεμα. Εσεις δεν βαλατε μεσα αχνη πως ειναι δυνατον να ειναι νοστιμη αυτη η μους? Περιμενω τις απαντησεις σας. Ειστε υπεροχοι. Συγχαρητηρια !!!!!

  9. Μπραβο Αργυρουλα μου στο Γιαννο Συνχαριτηρια Τελεια Εξαιρετικη Παρα πολυ νοστιμη Θα την κανω καποια στιγμη Πολλα φιλια Καλη ημερα να εχεις και εσυ και ο Γιαννος?❤️???