? ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ από ? σπίτι ευκολα συνταγή σταθερή αξία χρόνων


1
1 point



ΥΛΙΚΑ
για περισσοτερες συνταγες ακολουθηστε με και στο fb..
ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΕΤΕ ΟΛΑ ΓΛΥΚΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΖΥΜΗ 1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΑΚΟΜΗ ΖΆΧΑΡΗ
τα υλικά που σας δίνω είναι για μια ζύμη ουδέτερη που μπορείτε να βάλετε γλυκιά αλλά και αλμυρή γέμιση.
1 αυγό μέγεθος κανονικό
1 ασπράδι
600 γρ.αλευρι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ για όλες τις χρήσεις
120 γρ.ηλιελαιο
250 γρ.γαλα Χλιαρό
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 φάκελο ξηρή μαγια η 30 γρ.νωπης μαγιάς
ΒΟΎΤΥΡΟ 100 ΓΡ.ΓΙΑ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ
Επικάλυψη:1 κρόκο αραιωμένο με λίγο γάλα η νερό

Γέμιση
Μερέντα
σοκολάτα ?
τυριά
ζαμπόν
ότι σάς αρέσει

Ψησιμο στους 180 βαθμούς κελσίου σέ προθερμασμενο φούρνο περίπου 15 λεπτά με 20 ανάλογα τον φούρνο σας.

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

1
1 point

31 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κυρία Γκόλφω είστε εξαιρετική. Τεχνική, πείρα, δεξιοτεχνία.. Πολλά ευχαριστώ για τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράζεστε.

  2. με τις δικες σου συνταγες δεν ξεκολλαει απο τι κουζινα ειναι τελιες και εχουμε τρελαθει ολοι σε ευχαριστουμε και παντα επειτυχειες

  3. Καλημέρα κ γκωλφο,εχθές βράδυ έκανα τα κρουασάν ,τώρα δεν έμεινε ούτε ψίχουλα ήταν νοστημα ήταν μαλακά θα τα κάνω πάλι .ένα μικρό σνακ για όλες τις ώρες και σπιτικό .ευχαριστουμεεεεε καλή σας μερα

  4. Δεν ξέρω που έκανα λάθος κ τα έκανα σκληρά μήπως φταίει το αλεύρι που δε ήτο μάνα; Η που δεν τα σκέπασα όταν τα έβγαλα από το φούρνο; Κάτι έκανα λάθος ,αλλά που; Σας ευχαριστώ πολύ !!!!καλή σας ημέρα!!

  5. Μπορώ να φτιάξω τη ζύμη στο μίξερ;;;; Και θα μπορούσα να βάλω περισσότερο ζάχαρη;;;

  6. ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΛΦΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΤΑ ΚΡΟΥΑΣΆΝ ΣΟΥ,ΞΕΤΡΕΛΆΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.??

  7. Bravo !! Κυρία Golfo είστε καταπληκτική !! Μ πορω αντί για βούτυρο να βάλω ελαιόλαδο ?? Ευχαριστώ πολύ Φιλάκια από το βροχερό Seattle Washington ♥️❤??

  8. Γεια σας τι κάνετε?? Ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες συνταγές σας!! Ο Θεός να Σας ευλογεί!! Μ πορω αντί για ηλιέλαιο να χρησιμοποιήσω ελαιόλαδο ?? Σας παρακαλώ απαντήστε μου!! Φιλάκια από το συννεφιασμένο Seattle Washington !!!

  9. Καλημέρα κ.Γκολφω με τις ωραίες συνταγές σας. Έφτιαξα τα κρουασανακια και είναι φανταστικά αν και τα επιχείρησα πρώτη φορά . Η ζύμη της συνταγής σας μου έγινε τέλεια. Ευχαριστιομουν να πλαθω με τα χέρια μου. Συνεχίστε να μας μαθαίνετε καινούργια πράγματα!!!❤❤❤

  10. Πολύ ωραία φαίνονται όλα!! Όταν λέτε προθερμασμένο φούρνο,εννοείτε ότι τον πρεθερμενουμε πρώτα και όταν βάλουμε τα ταψιά τον κλείνουμε το φούρνο, ή συνεχίζει να δουλεύει???

  11. Υπέροχα και λαχταριστά Κυρία Γλολφω μου.. Ερώτηση : όταν λέτε τα αφήνουμε να φουσκωσουν μία ώρα σε προθερμασμενο φούρνο τι εννοείτε??? Τα αφήνουμε επάνω στο φούρνο??? Επίσης πως μπορώ να τα κάνω κρουασάν βουτύρου??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Πολλά φιλιά

  12. Συγχαρητήρια αγαπητή κυρία Γκολφω που μας δίνεται τις καλύτερες, ευκολότερες και πιο εντυπωσιακές ιδέες στη μαγειρική!Μας αρέσουν οικογενειακά και έχουμε επίσης μεγάλη ταπερολατρεία!