Μπορώ να σε λέω μπαμπά;…


Μπορώ να σε λέω μπαμπά;

Πήρε το χέρι μου και με ρώτησε:
-Να σε λέω μπαμπά;

Ο λαιμός μου έκλεισε και ένα δάκρυ ήταν έτοιμο να με προδώσει, έπιασε το χέρι μου αλλά πραγματικά μου άρπαξε την καρδιά.

Σε ένα δευτερόλεπτο συνειδητοποίησα ότι μου έδινε ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της ζωής μου, μια ανάθεση του σημαντικότερου (να είμαι μπαμπάς).

Είπα ναι, και είπα μέσα μου ότι εγώ θα είμαι αυτός που θα σε προσέχει σαν πριγκίπισσα.

Δεν υπάρχουν νύχτες που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς να της πω καληνύχτα, να την φιλήσω και να της πω πόσο πολύ την αγαπώ.

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζούσα μια τέτοια εμπειρία, υπάρχουν πολλές προκαταλήψεις για ανύπαντρες μαμάδες, πατριούς, για υιθετημένα παιδιά και όλες αυτές τις ανοησίες που απλά κρατούν μακριά τους ανθρώπους, προτιμώ λέξεις όπως κόρη μου, παιδί μου ή αγάπη μου, αυτό τον ανιδιοτελή δεσμό αγάπης πρέπει να έχουμε όταν υιοθετούμε ένα παιδάκι.

Σου εύχομαι να έρθει στη ζωή σου κάποια σαν την μικρή μου πριγκίπισσα ένα παιδί που θα αλλάξει τη ζωή σου, που θα σε κάνει να σηκωθείς να το πας σχολείο, να ζωγραφίσεις μαζί του, να μάθεις ότι η διδασκαλία και η μοιρασιά είναι πραγματικά σημαντικό.

Σε ευχαριστώ που με επέλεξες, σ ‘ αγαπώ.

Το αφιερώνω σε εκείνους τους γονείς που δίνουν τα πάντα χωρίς διάκριση για το νέο μέλος της οικογένειας το παιδί τους που δεν έχει το αίμα τους, αλλά σίγουρα έχει την καρδιά τους.

via Σωτήρης Καλκατζάκος

#philotimo #φιλότιμο

Μπορώ να σε λέω μπαμπά;... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *