Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ (VIDEO)…

Κατεβάστε και μοιραστείτε τη φωτογραφία του άρθρου

Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ (VIDEO)

Μια ιστορία για τα “σημαντικα” που περνουν δίπλα μας χωρίς να τα αντιληφθούμε

Η ζωή μας είναι γεμάτη εμπειρίες, γεγονότα, ανθρώπους, σκέψεις και συναισθήματα κάθε λογής.

Τι είναι αυτό που τα χρωματίζει όλα αυτά; Φανταστείτε έναν πίνακα ζωγραφικής. Τι είναι αυτό που θα τον κάνει ξεχωριστό; Ικανό να τον χαράξει στη θύμησή μας; Είναι οι λεπτομέρειες, που που διαφεύγουν της προσοχής μας . Γιατί, όπως πολύ σοφά λένε, εκείνες κάνουν τη διαφορά!

Εξ ορισμού, η λεπτομέρεια είναι κάτι πολύ μικρό, συνάμα όμως μπορεί να είναι και πολύ έντονο. Η δύναμή της αυτή είναι κάποτε τόσο μεγάλη που καθιστά κάτι κοινό μοναδικό κι ιδιαίτερο, τόσο που καταφέρνει να μας συγκλονίσει, και μάλιστα χωρίς να το περιμένουμε. Ωστόσο, η λεπτομέρεια μπορεί ν’ αναφέρεται και σε κάτι δευτερεύον, να μην αντιπροσωπεύει δηλαδή την ουσία. Το παράδοξο είναι πως τις περισσότερες φορές η ίδια η ουσία κρύβεται σε μία μόλις λεπτομέρεια.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους ανθρώπους. Είτε είναι ενεργά πρόσωπα στη ζωή μας, είτε άτομα που θα συναντήσουμε μία και μοναδική φορά….

Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ (VIDEO)... 1


Πηγή

Download and Share the Image
  • Γράψτε ένα σχόλιο. Λάβετε υπόψη ότι όλα τα σχόλια είναι ελεύθερα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί. Ας κάνουμε μια προσωπική και ουσιαστική συζήτηση.