Πολλές φίλες , μου ζητάνε , να πω την άποψή μου για το θέμα “..άντρες που ξενοκο…


Πολλές φίλες , μου ζητάνε , να πω την άποψή μου για το θέμα “..άντρες που ξενοκοιτάνε παρουσία τους..” ή απλά και λαϊκά “το ματάκι , το ανοικτό που παίζει πανταχόθεν..”
Δεν αναφερόμαστε στο φευγαλέο βλέμμα των κάποιων δευτερολέπτων , μιας και μια όμορφη παρουσία έλκει το μάτι και είναι απόλυτα θεμιτό , και για γυναίκες και για άντρες . Αναφερόμαστε στο επίμονο βλέμμα , με διάρκεια ή και την προσδοκία ανταπόκρισης .
Μάλιστα .. ξέρετε πως μιλάω πάντα “εξ ιδίας εμπειρίας”..(εννοείται πως το έχω αντιμετωπίσει..)
Το εντόπισα μια , το εντόπισα δυο.. το επισημαίνω.. πήρα συνήθως απάντηση που ούτε οι έφηβοι μαθητές δε θα καταδεχόταν να δώσουν ..και από κει κι έπειτα ..σιωπή !
Καμία αναφορά , γκρίνια , σκηνές και τα συναφή τα απεχθάνομαι.. απλά αποχωρώ ..αυτός ο άντρας , δεν απευθύνεται σε μένα , ούτε εγώ σε κείνον..
Φυσικά , δε θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω γιατί “αυτούνος” ο άντρας το κάνει αυτό και μάλιστα σε σημείο που να γίνεται αντιληπτό από τη γυναίκα που συνοδεύει , αυτό θα μας το πουν οι φίλοι ειδικοί , οι ψυχολόγοι μας δηλαδή και μάλιστα στο πλαίσιο της δικής του ψυχοθεραπείας κι όχι της δικής μας.. δεν το χρεωνόμαστε ως δικό μας πρόβλημα… “νεσπά” κορίτσια μου ;;
Γύρω σας κυκλοφορούν και υπάρχουν πιο όμορφες γυναίκες από σας ,πιο νέες , πιο μοντέρνες , πιο καλοντυμένες ,πιο ενδιαφέρουσες ..πιο ..πιο ..πιο ..αλλά
αν για τον σύντροφό σας δεν είστε οι μοναδικές , ιδιαίτερες και ξεχωριστές τότε..με περίσσια αξιοπρέπεια και αυτο-σεβασμό παραμερίζετε .
Κάπου εκεί έξω υπάρχουν (πιστέψτε με ) εκείνοι που θέλουν και μπορούν να εντοπίσουν αυτή σας ,..τη μοναδικότητα που εκείνος δε θέλει να δει ή απλά δε βλέπει ,οπότε και αξίζει να απευθυνθείτε ..
Εγώ αυτό που θέλω να επισημάνω σε σας φίλες μου καλές είναι να βρείτε την αξία τη δική σας μέσα σας και μετά τον άντρα που να την αξίζει . Αναπτύξτε με μια λέξη .. προσωπικότητα , με λόγο στιβαρό και έργα και προς Θεού , όχι μιζέρια ψυχολογική .
Η γοητεία της προσωπικότητας , δεν έχει εύκολο ανταγωνισμό , το εννοώ .
Μην επιτρέπετε (αν γίνει η αρχή , είναι δύσκολο μετά ) σε κανέναν να σας δημιουργεί ανασφάλεια και αμφιβολίες ,μιάς και είστε χαρά Θεού γυναίκες(αρες) , απ όλες τις απόψεις..
Άντε κορίτσια μου όμορφα …
κωνσταντίνα τυλιγαδα

Πολλές φίλες , μου ζητάνε , να πω την άποψή μου για το θέμα "..άντρες που ξενοκο... 2


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *