Λένε ότι αν το νερό σηκωθεί παραφύσει και καλύψει την στεριά, η ευθραυστότητα πο…


Λένε ότι αν το νερό σηκωθεί παραφύσει και καλύψει την στεριά, η ευθραυστότητα που αποτελεί συνδετικό κορμό της ανθρώπινης σάρκας και χαρακτηρίζει όλους τους ανθρώπους μετράει διαφορετικά για τον καθένα.

Εκείνος που ζει στα υπόγεια θα πρέπει να κολυμπήσει και αν πνίγει θα είναι ένας αριθμός, ίσως το 38 γιατί τόσοι ήταν οι νεκροί των υπογείων. Κάποιος άλλος θα κοιτάει το νερό να πνίγει την γαία και θα σκέφτεται όλους όσους βρίσκονται κάτω, κουνώντας με θλίψη το κεφάλι.

Κάποιος θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά ίσως και πάνω από τα σύννεφα που δίνουν βροχή σε ένα Ζιγκουράτ των αιθέρων. Κάποιος θα έχει λεφτά να χρηματοδοτήσει μια μηχανή τεχνητής βροχής και θα ελέγχει τον καιρό, όπως βολεύει την ηλιοθεραπεία του.

Κάποιος δεν θα βραχεί ποτέ γιατί 10 άτομα θα φροντίσουν να μην πάθει τέτοια συμφορά, κάποιος θα του πουν βγες στον χείμαρρο, αυτή είναι η δουλειά σου κάντην ή πήγαινε στην σόμπα.

Κάποιος θα είναι σε ένα κέλυφος που κανένας ωκεανός ή καταστροφή δεν θα διαπεράσει ποτέ. Κάπως έτσι είναι η ζωή, δεν λέω κάτι καινούργιο και κάπως έτσι μια καταιγίδα σου κάνει ξενάγηση σε όσα η καθημερινότητα σε κάνει να τα ξεχνάς.

via Κωστής Τάλως
Φώτο: Γιάννης Κέμμος/Yannis Kemmos

#φιλοτιμο #philotimo

Λένε ότι αν το νερό σηκωθεί παραφύσει και καλύψει την στεριά, η ευθραυστότητα πο... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *