Μέσα μου αισθάνομαι πάντα μουσικός και πιλότος….


Μέσα μου αισθάνομαι πάντα μουσικός και πιλότος.

Δουλεύω σαν πιλότος μεγάλων αεροπλάνων σε αερογραμμή.

Πιλοτάρω και επαγγελματικά αεροπλάνα με 220 επιβάτες.

Tο 1993 ξεκίνησα να πετάω ερασιτεχνικά στην Αερολέσχη Θεσσαλονίκης και από τότε, με πολύ μελέτη και σπουδές, απέκτησα το ένα πτυχίο πιλότου μετά το άλλο.
Πριν από 9 χρόνια, ταξίδεψα στο εξωτερικό και κατάφερα να πάρω δίπλωμα πιλότου αεροπλάνου airbusΑ-320 και για ένα διάστημα συνεργάσθηκα με ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Παράλληλα με το τραγούδι, εργάζομαι fulltime ως πιλότος σε γαλλική αεροπορική εταιρεία και πηγαινοέρχομαι κάθε εβδομάδα Παρίσι-Αθήνα, φροντίζοντας να προγραμματίζω τα ταξίδια μου με το γαλλικό airbus που πραγματοποιεί πτήσεις εξωτερικού τις ημέρες που δεν έχω καλλιτεχνικές δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ και ξέρεις τι κάνεις και το κάνεις με τη σοβαρότητα που πρέπει δεν σε φοβίζει τίποτα.

Τον Μάιο του 2008 το ελικόπτερο που επέβαινα με τον εκπαιδευτή μου είχε προσκρούσει σε απόκρημνη πλαγιά της Πάρνηθας με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες. Το γεγονός ότι βρέθηκα πολύ κοντά στον θάνατο δεν μου άλλαξε τη σκέψη απέναντι στην ζωή, απλά με επιβεβαίωσε. Κατάλαβα ότι θα μπορούσε να μου συμβεί ανά πάσα στιγμή και τελικά το είδα και μπροστά μου. Ο πιο μεγάλος σύμβουλος σε τέτοιες καταστάσεις είναι ένας: το ένστικτο της επιβίωσης.

Θα πρέπει όλοι να ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία…

Κώστας Μακεδόνας

#philotimo #φιλότιμο protothema.gr

Μέσα μου αισθάνομαι πάντα μουσικός και πιλότος.... 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *