Το Φιλότιμο Ίδρυμα έλαβε πριν λίγο το παρακάτω έκτακτο και επείγον μήνυμα από το…


Το Φιλότιμο Ίδρυμα έλαβε πριν λίγο το παρακάτω έκτακτο και επείγον μήνυμα από τους Βοηθούς του Άγιου Βασίλη:

«Αγαπητά μας Παιδιά,

Ο Άγιος Βασίλης, λόγω πανδημίας, βρίσκεται κλεισμένος στο εργαστήριό του εδώ και μήνες.

Ενώ δεν τον εμποδίζουν οι περιορισμοί να ταξιδέψει με το έλκηθρο του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Γης, είναι πολύ στεναχωρημένος γιατί ξέρει ότι όλα τα παιδιά του κόσμου, μικρά και μεγάλα, περνάνε δύσκολα αυτές τις μέρες.

Κι ενώ εφέτος, όπως και κάθε χρονιά, συνεχίζει να λαμβάνει τόνους γράμματα με λίστες δώρων από κάθε γωνιά του πλανήτη, αυτή την χρονιά ανησυχούμε γιατί τον βλέπουμε θλιμμένο και χωρίς την συνηθισμένη του ζωντάνια για χαχανητά και πειράγματα (να φανταστείτε του έχει κοπεί η όρεξη για μελομακάρονα!), γιατί δεν ξέρει πως να βοηθήσει τα παιδιά που τόσο αγαπά να ξεπεράσουν τις δικές τους στεναχώριες.

Ο Άγιος Βασίλης γνωρίζει πολύ καλά ότι τα πιο πολύτιμα δώρα είναι αυτά που προέρχονται από την καρδιά και προσφέρονται με αγάπη.

Για αυτό λοιπόν, κάνουμε θερμή παράκληση σε όλα τα παιδιά του κόσμου, να στείλουν από ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη στην παρακάτω φυσική ή ηλεκτρονική διεύθυνση, γράφοντάς του για τις δικές τους ανησυχίες και κάτι – οτιδήποτε – για να του φτιάξει την διάθεση και να τον κάνει να ξαναβρεί την απαραίτητή γιορτινή ενέργεια που θα του επιτρέψει και αυτή τη χρονιά να βγει και να μοιράσει τα δώρα του!

Εμείς οι Βοηθοί, με τη σειρά μας, θα διαβάσουμε ένα-προς-ένα ΌΛΑ τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη γύρω από το τζάκι εδώ στο εργαστήριο, και θα στείλουμε σε γράμμα την απάντησή Του στο κάθε παιδί ξεχωριστά.

Σας ευχαριστούμε πολύ και βασιζόμαστε στην βοήθεια σας για να κάνουμε τον Άγιο Βασίλη να ξαναβρεί τη γιορτινή του δύναμη!

Με εορταστικούς χαιρετισμούς,

Η Παντοτινή Ομάδα Βοηθών Άγιου Βασίλη»

—————-

Στείλτε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη σε μία από τις παρακάτω διευθύνσεις, και μη ξεχάσετε να γράψετε και τη δική σας για να λάβετε απάντηση μέσω ταχυδρομείου:

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Ομάδα Βοηθών Άγιου Βασίλη
Φιλότιμο Ίδρυμα
Ιωάννου Καζούλη 15
Ρόδος, 85100

Διεύθυνση Εμαιλ: AgiosMeTaDwra@gmail.com (γράψτε κείμενο ή στείλτε φωτογραφία του γράμματος σας)

#φιλότιμο #philotimo

Το Φιλότιμο Ίδρυμα έλαβε πριν λίγο το παρακάτω έκτακτο και επείγον μήνυμα από το... 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *