Έκτακτο Συμβούλιο: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Νίκου και οι νέοι κανόνες




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μάλιστα. Είδα στα προτεινόμενα βίντεο το συγκεκριμένο. Ώστε εδώ φτάσαμε. Ο ΝΤΑΦΥ φτάνει πιο μακριά από Τζέιμς, Νίκο, Κάτια και πολλούς άλλους καλύτερους…

  2. Τελικά James και Νίκο δεν τους έδιωξε ούτε Παπάς ,ούτε Μαριαλένα, ούτε Σάκης .Αλλά έφυγαν οι νικητές του φετινού survivor .

  3. Λυπάμαι για τον Μπάρτζη.
    Από τους τύπους εκεί, που αναγνώριζα
    και ως προσωπικότητα και ως μαχητή.
    Από την αρχή.

    Σίγουρα το αρνητικό του σημείο, που τον ρίχνει, ήταν αυτή η κολλητή του φιλία με τον Τζέιμς, η οποία…..όπως και να το κάνουμε, στη διάρκεια του παιχνιδιού και καλά……επιβίωσης καθόριζε πράγματα, όχι πάντα με τον πιο έντιμο και ευθύ τρόπο. Διευκρίνιση. Όχι απ' την πλευρά του Νίκου, αλλά από 'κείνη του Τζέιμς. (Το ξεκαθαρίζουμε).

    Ο Νικόλας πάλαιψε. Απλό, αγνό, λαϊκό παιδί, ο φτωχός μάγκας αγρότης, κέρδιζε μια φορά τη συμπάθεια του κοινού και την αναγνώριση……αθόρυβα, "υπόκωφα", χωρίς "φώτα" και τυμπανοκρουσίες. Και πάντα το δικαιούτο ο μπαγάσας.
    Μπορεί να μην ήταν ποτέ στο τοπ των προτιμήσεων, να μην φανάτιζε ο κοκκαλιάρης αγροτάκος ούτε το δικό του κοινό, να μην σε έκανε ποτέ να βγεις με…..σημαίες στα μπαλκόνια, να ζητοκραυγάσεις ή να πεταχτείς απ' την πολυθρόνα για να πανηγυρίσεις με σφιγμένες γροθιές, αλλά ήταν συνεπής, σοβαρός, πάντα "εκεί", δεν σε πρόδιδε. Σου έπαιρνε τον σεβασμό, την παραδοχή, χωρίς να στην κλέβει ύπουλα και πονηρά όπως ο Τριαντάφυλλος. Στα κέρδιζε!

    Νίκο, σε παραδεχόμαστε ρε μαγκάκο, γνήσιε λαϊκέ άντρα της επαρχίας, φτωχαδάκι αγρότη που δεν πούλησες τρέλα ή εκδούλευση όπως ο Τριαντάφυλλος, ούτε κατέφυγες σε θεατρινισμούς και άλλα στημένα φτηνοκολπάκια και reality "συνταγές".
    Tόσο καιρό δεν σου 'παμε ποτέ πόσο καλός παίκτης είσαι, μα τώρα, άτυχε τραυματία ελπίζουμε να προλάβουμε να σου πούμε τουλάχιστον ότι υπήρξες εσύ, εκεί, ένας αληθινός survivor, που δεν κορόϊδεψε ποτέ ούτε εμάς, το κοινό, ούτε…..τον εαυτό σου. Ακόμη……και την ύστατη ώρα, αυτής της πρωτοφανούς ατυχίας (και αδικίας) δεν πλησίασες, ενώ μπορούσες, τους ανθρώπους της παραγωγής, ούτε…..τους μεγαλογιατρούς.

  4. Επιτέλους θα δούμε λίγο σαρβαιβορ…..σε άλλες σεζόν αυτοί οι δύο ξεφτίλες θα είχαν φύγει από πολύ νωρίς…..

  5. ??????????? μπράβο Νικόλα διδαξες ήθος και αξιοπρέπεια μαζί με τον Τζέιμς. τώρα οι άλλοι θα φάνε τις σάρκες τους το τελεφερίκ θα σκάσει από την κακία της όταν θα δει πόσο σ'αγαπα και εσένα ο κόσμος σαρβαιβορ ΤΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

  6. Ο Ηλίας έμεινε να κερδίσει το σερβαηβορ. Άμα κερδίσει ο σατανάς Κορο ή ο κουτοπόνηρος(κουνιστός λούλης) Ασημακόπουλος, θα φρικάρω. Ο Σάκης παίρνει Χ επειδή δεν είναι καλύτερος από Ηλία, και κυρίως όμως επειδή δείχνει ότι είναι μικρός χειραφγωγούμενος και ασχολούμενος με την πονηρή ψεύτρα Μαριαλένα (υποκρίνονται σχέση και οι δύο, κυίως αυτή). Ο δαιμονικός Ντάφη Ντακ έπρεπε να'χει φύγει προ πολλου…
    Από τα κορίτσια, λέμε τώρα, θα ήθελα να κερδίσει η Νικολέτα και η Ελένη. Η Καρολίνα είναι ξεκολάκι, κάτω του μετριου χαρακτήρας, που πλασάρετε προς θαυμασμό μας δήθεν με αμαρικάνικη προφορά, οπότε και αυτή Χ.

  7. Από τους παλιοχαρακτήρες που έμειναν στο παιχνίδι ΕΛΈΝΗ μόνο για νικήτρια. Γαμηστε τα τσογλάνια που δίδασκαν bullying στα παιδιά μας για 5 μήνες.

  8. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

  9. Καλημέρα παιδιά.? Αγαπάμε τον Ατζουν γιατί κλωτσούσε τον Τζέιμς και τον Νίκο από το νησί. ❤❤❤
    Το Survivor χωρίς αυτούς είναι 10 φορές καλύτερο τωρα!!! ???

  10. Νυφιτσα Σάκη σε συμπαθούσα στην αρχή αλλά τώρα φαίνεται τι άτομο είσαι..Επίσης νταφυ πονηρε δεν χρειάζεται να λες λόγια που έλεγε ο τζειμς για τον νικο βρες και κάτι δικό σου..

  11. Ο γαρύφαλλος στο μεταξύ πιο ψευτιά ρε φίλε πεθαίνεις κλαιω γι αυτό δε του έλεγε σ αγαπω η γυναίκα του ???

  12. Όσο για Σάκη που και καλά εκτιμησες ξαφνικά τον Νίκο.
    Άσε μας ρε bro αι τραβα κοίτα αν ερχόμαστε. Τάισε κουτόχορτο τη Μαριαλενα όχι τον κόσμο

  13. Ο Νίκος καλά έκανε και έφυγε δεν θα ρισκάρη την υγεία του για να έχει τηλεθέαση ο Τούρκος και να τα οικονομαει

  14. Ενας ειναι ο σαρβαιβορ που μπορεί να επιβίωση ΜΟΝΟΣ στο νησι και αυτός ειναι ο Κογο ,οι υπόλοιποι θα κλαίνε και θα ψαχνουν την μανα τους αχαχα

  15. Ας πάρει οποίος θέλει το έπαθλο (εκτός από τον Σάκη) δεν έχει νόημα αφού έφυγαν James και Νίκος?

  16. Ο κύριος νταφυς ας δει λίγο την σημαίνει αξιοπρέπεια που κάθεσαι και αγωνίζονται οι άλλοι και πάντα λες εγωνιζομαι για την ομάδα μάθε πρώτα να αγωνίζεται για την αξιοπρέπεια σου ο κόσμος γιατί σε κρατάει

  17. Στο 1:37 η απόλυτη ξεφτίλα, Σάκης και Ηλίας στο άκουσμα της αποχώρησής του Νίκου δίνουν τα χέρια… Ξεφτίλες άντρες χωρίς @@.

  18. Γελάνε τα μάτια του Σακη που εφυγε και ο Νίκος τώρα .. ?ιουυυυυυ αηδιαστικος…..?