Αθηνά: Ξεκάθαρα η ψήφος μου πάει στη Ναυσικά | Survivor | 10/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

43 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η Αθήνα είναι ότι να ναι . Ψηφισε την Ναυσικά επειδή δεν την χωνεύει…. καθόλου αγωνιστικά και αντικειμενικά

  2. Αρχικά δεν μπορεί να δεχτεί ότι πολλές φορές ΧΑΝΕΙ! Το θεωρώ παράλογο να κατηγορεί την Μυριελλα ότι ερωτοτροπεί ενώ ο Γιώργος την αγκάλιασε και την φίλησε! Κατηγορεί άδικα την Μυριελλα! Τέλος πάντων αυτό έγινε μέρες πριν… Επειδή χάνει και έχει αυτόν τον τρόπο να μην δέχεται ότι χάνει ξεσπάει στους άλλους!

  3. Καλα νταξει και η αθηνα κουραζει αλλα ρε μονο εμενα αρχιζει να με εκενυριζει η μυριελλα;Τη θεωρω απιστευτα ειρωνικα σαν ν παιζει ενα κακο ρολο μ τα πνιχτα γελακια

  4. Η Αθήνα λέει ότι δεν μπορεί να κάνει συζήτηση με τη Μυριελα ενώ η ίδια κάθε φορά που πάει κάποιος να της μιλήσει και αυτό π θα πει δεν θα της αρέσει λέει άσε μας και δεν μπορώ να ασχοληθώ με τέτοια άτομα. Τραγικοοο

  5. Το θέμα είναι ότι ο Γιώργος έχει ερωτευτεί την Μυριέλλα, που είναι σε σχέση. Η Μυριέλλα είναι πάρα πολύ καλή άνθρωπος γιατί και σαν ηθοποιός φαντάζομαι είναι δοτική στον χώρο της. Χώρια όμως που οι πράξεις των δύο δε θα έπρεπε να νοιάζουν την ομάδα, η Μυριέλλα δε καταλαβαίνει ότι μπορεί να γίνει και σύζυγος του Γιώργου. Οπότε εκεί θα έπρεπε να είναι λίγο αυστηρή σε θέματα σχέσης αλλά δεν είναι (βέβαια θα μου πεις ολόκληρος Κατσούλης απάτησε τη την Χριστίνα ΜΠΡΟΣΤΆ της, οπότε θα τα περιμένουμε όλα φέτος)

  6. Το κόμπλεξ αυτής της (κοπέλας)????σε όλο του το μεγαλείο δεν φταίει η Ναυσικά που την έκανε ο θεός όμορφη Αθηνα μου και τη ψήφισες αλλά οι ορμόνες σου.

  7. Πρώτον η Ναυσικά είναι γυναικάρα ομορφαίνει και την τηλεόραση και δεύτερον ο τρόπος που μιλάει σε γαληνεύει υπέροχη γυναίκα

  8. To Kεφάλι απο το Νησι του Πάσχα (ΑΚΑ Αθηνά) είναι με διαφορά ένα απο τα μεγαλύτερα κομπλέξια.

  9. Διαφωνώ αν όλοι ψήφιζαν αγωνιστικά θα ήταν ο βισκαδουρακης υποψήφιος επίσης η μόνη που πιστεύω ψηφίζει μέχρι τώρα αγωνιστικά είναι η κουρεντη και πέριση το ίδιο κάνανε με τη Κάτια που ήταν δυνατή η Αθηνα από τι είδα είναι τέλευταια η προτελευταία στην κατάταξη τών γυναικών

  10. Μου αρέσει η Ναυσικά γιατί υποστηρίζει αυτό που πιστεύει και δεν πηγαίνει με τους Βαλαντη – Αθηνά για να μην τσακωνονται.

  11. Η Αθηνά κάνει κακο στην ομαδα έχει καποια άτομα που τα εξουσιάζει και τίναξε την κόκκινη ομαδα στον αέρα. Πολυ εγω και εγωισμός πρέπει να φύγει

  12. …δυστυχως ξεκαθαρα ολα τα πραγματα και οχι μονο καποια που αντιπροσωπευεις στο show του νησιου της επιβιωσης Κυρια Αθηνα με διαταρασσουν σαν τηλεθεατη αφου η ψηφος σου στο συμβουλιο μου στερει την δυνατοτητα να θαυμαζω οτι ομορφο υπαρχει εκει στη παραλια σας…οποτε μακαρι συντομα η παραγωγη αν θελει το προιον της να συνεχισει να πουλαει οπως τωρα (30% τηλεθεαση λογω της δυναμικης παρουσιας σε ολα τα επιπεδα στο τελευταιο επεισοδιο της Θεας Ναυσικας…)…ακυρωσει την παρουσια σου στο show "Survivor the Beauty & the Avatar…"…????

  13. Όταν βγάζεις τάκο Λάμπρο και Ναυσικά που είναι καλοί παίκτες αλλά όχι στην κλίκα σου, αλλά όχι Βισκαδουρακη που είναι παλτό αλλά στην κλίκα σου…..

  14. H Aθηνά δεν μπορεί να παραδεκτεί ότι δεν μπορεί να φέρει νίκεs ψηφίζει την Ναυσικά μία από τιs καλύτερεs παίκτριεs επειδή κάνει παρέα με την Μυριέλλα δεν βγάζειs ακρη.

  15. Ξεκάθαρα κιόλας; δεν ντρέπεσαι; την ζηλεύεις γιατί είναι πολύ καλύτερη σου αγωνιστικά και είναι και κούκλα

  16. Καλά Αθηνά… ας μην είχες γυναικεία βάρη σε αντρικά χέρια κ θα σου έλεγα εγώ αν θα έπαιρνες ατομική ασυλία…!! Είναι ότι δεν την ήθελε κιόλας την ασυλία γι'αυτό πάλεψε με νύχια και με δόντια για να την πάρει..!!!