Ανιχνευτής Μετάλλων επ. 4: Πώς είναι να μεγαλώνεις στην επαρχία ως μεταλάς;




Στο τέταρτο επεισόδιο, ταξιδεύουμε μέχρι το Αγρίνιο, για να μάθουμε από τις μπάντες εκεί, πώς είναι να παίζεις μέταλ και να ζεις στην επαρχία, ενώ χτυπάμε την πόρτα και του Metal Union, μια λέσχης φίλων metal.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Είμαι από επαρχία , ζω Αθήνα.Χρόνια ακούω μόνη μου ροκ και μέταλ.Κανείς από τις παρέεες ποτέ δεν άκουγε.Πάω συναυλίες μόνη μου , μια χαρά.

  2. Πες μου εμένα για επαρχία… Στο χωριό είμαστε 150 άνθρωποι και όλοι ακούν κλαρίνα και μπουζούκια…

  3. Να μεγαλώνεις στην επαρχία σαν μεταλλας, είναι χάλια. Αλλά αν γουστάρεις στον πουτσο σου !! Γενικά υπάρχει ακόμη μεγάλη προκατάληψη. Σχόλια για τα μακριά μαλλιά, για τις περίεργες μπλούζες , την μουσική την ίδια . Υπάρχει μοναχική διαδρομή στο να ακούς μέταλ στα χωριά , αλλά ποτέ δεν θα δεις ρε φίλε ένα μεταλλα να περνά με το αυτοκίνητο και να κάνει τα καραγκιοζιλικια που κάνουν οι καγκουρες. Ξεκίνησα να ακούω αυτή τη μουσική όταν τα περισσότερα παιδιά σε αυτό το βίντεο δεν είχαν καν γεννηθεί και από τότε δεν έχω σταματήσει. Δεν θα παινεψω εδώ τη μουσική αυτή. Είναι άδικος κόπος προς ανθρώπους που δεν νιώθουν καν . Κρίμα σε όσους την άφησαν πίσω όταν " μεγάλωσαν" και μεγάλο respect σε όσους είναι ακόμη εδώ με γκρίζες τρίχες στους κροτάφους.

  4. Να πάτε σε κανονικό χωριό,σε Βλάχους και Θίτσες που κράζουν τη Μέταλ οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για τη μουσική που γουστάρουμε και Όχι σε επαρχιακή πόλη όπου οι άνθρωποι είναι ανοιχτά μυαλά(Τουλάχιστον μερικοί από αυτούς εάν όχι όλοι)!!!!!!
    Εγώ προσωπικά έχω φάει πολύ κράξιμο αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί γουστάρω αυτή την μουσική,είμαι από βλαχοχωριό,δεν ξέρω καλά Αγγλικά και δεν έχω πτυχίο Αγγλικών και αυτό γιατί δεν είχαν την άνεση οι δικοί μου οι γονείς να με στείλουν στα φροντιστήρια και στα ιδιαίτερα για να το παίζω σήμερα Αμερικάνος… βελτιώνομαι όμως μέρα με τη μέρα μεταφράζοντας τα κομμάτια (lyrics) που ακούω, με διάφορους τρόπους μαθαίνω σιγά σιγά μέσα από εφαρμογές, ξέρω μόνο τις βασικές γνώσεις Αγγλικών από το σχολείο….Επίσης ακούω πολύ Rammstein,μπορεί να μην ξέρω καθόλου Γερμανικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω που αναφέρεται το κομμάτι που ακούω εκείνη την στιγμή,απλά το μεταφράζω με τη βοήθεια μιας εφαρμογής και όλα καλά!!!!!Απλά κάπου εκεί έξω ξέρω ότι υπάρχουν και άλλα άτομα σαν και εμένα,αυτο που θα ήθελα να τα συμβουλεψω είναι να είναι ο Εαυτός τους και να μην ντρέπονται που δεν ξέρουν να μιλάνε καλά ξένες γλώσσες το 2018 και να συνεχίζουν να ακούνε Μέταλ εάν το γουστάρουν και τους φτιάχνει ψυχολογικά αυτή η μουσική???