Ανχελίτα και Παναγιώτης σχολιάζουν την αποστολή της Ευδοκίας | Big Brother | 01/12/2021
Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

10 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σας έχει φάει η φαντασιοπληξια εκεί μέσα..Και τι δεν έχετε προβλέψει ότι θα κάνει η Ευδοκία και η Μαίρη και κάθε φορά έξω πέφτετε.

  2. Θα ήθελες πολύ να γίνουν κομμάτια…. Δεν αλλάζεις ο ίδιος θα είσαι τελείωσε…. Όσα συγνώμη και να είπες…. Το φαρμάκι σου θα σταξεις….🤮

  3. Ο Παναγιώτης δεν έχει δουλειά να σχολιάζει τι γίνεται με την Ευδοκία και τον Νίκο από τη στιγμή που τα ίδια κάνουνε με την Ανχελιτα.δεν έχει δικαίωμα να συνεχίζει να ρίχνει χολή για την Ευδοκία.δεν τον έχει πειράξει σε τίποτα.ευχομαι όταν βγει έξω και δει πόσο αδίκησε την Ευδοκία κάποιες φορές θα καταλάβει πόσο σκαρτος είναι.