Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που περνάνε στον αυριανό μεγάλο τελικό | 04/07/2021
Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπράβο σου Σάκη μεγάλε όλους τους αμιγκο τους καθάρισε μπράβο σου και πάλι μόνο εσύ το άξιζες αυτό το έπαθλο ήταν για σένα μεγάλη παιχτουρα δεν υπάρχει άλλος μόνο Σάκης.

  2. Όποιος και να το πάρει από τους δύο το αξίζει, συμπαθώ πολύ τον Ηλία γιατί βγάζει μια καλοσύνη που δεν έβγαζε κανείς άλλος αλλά ο Σάκης παίζει να είναι ο καλύτερος παίκτης σε όλα τα σερβαιβορ δεν υπάρχει αγωνιστικά. Πολύ καλός και ο Ηλίας ο δεύτερος καλύτερος αλλά είναι ένα κλικ πίσω

  3. Άρχισε ο Νταφη να λέει ότι ο Σάκης είναι πολύ καλό παιδί τίμιος καλός χαρακτήρας κλπ και να τόν ψηφίσουμε πού τα ξέρεις όλα αυτά ρε ρεζίλι.

  4. Yalnız farkettiğim bişey var adamlar birbirine ne olursa olsun destek oluyolar gülümseyerek bakıyolar karşı takımdan biri elenince bile herkes gidip sarılıyor bizimkiler kin nefret düşmanlık başka bildikleri yok

  5. Στον τελικό έπρεπε να είναι Σάκης και Μαριαλένα, ο Ηλίας καλό παιδί αλλά τους τελευταίους μήνες τα είχε φτύσει, ούτε νίκες ούτε τίποτα. Το παιχνίδι είναι οι αγώνες του και τα ραν και οι στόχοι όχι τα κλάματα τα καθημερινά.