Α. Μικρούτσικος: Τι έχει περάσει τα τελευταία χρόνια και η αποχή του από την τηλεόραση
Big Brother
17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος;

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

17 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μου αρέσει που ξαναγύρισε ο μικρός μας έλειψε ο άνθρωπος να είναι καλά και να συνεχίσει σήματα

  2. Ανδρέα μου, μου έλειψες πολύ και πάντα σε σκεφτόμουνα! Ξέρω πως είναι η απώλεια ενός πολύ αγαπημένου μας ανθρώπου και ειδικά συγγενή! Έχω φτάσει κι εγώ σε ψυχολογικό πάτο όπως κι εσύ! Αλλά δυστυχώς, η ζωή συνεχίζεται χωρίς τα αγαπημένα μας πρόσωπα κοντά μας! Εύχομαι τα καλύτερα και πάνω απ' όλα υγεία! Σε λατρεύω! 😘 ❤️

  3. Όλα αυτά τα έπαθες γιατί ήσουν παλιανθρωπος σαν χαρακτήρας. Για αυτό έχεις πάρει το σχήμα της κασας.

  4. Για να επιλεγεί κάποιος ως παρουσιαστής του Big Brother, να αποτελεί άραγε απαραίτητη προϋπόθεση η ‘’μύηση’’ σε Μασονική στοά ?

  5. ανατριχιασα απο το ποσο στημενο ειναι για να περασουν τα δικα τους πιστευω και την δικια τους παραπληροφορηση ( που και αυτο δεν το κανουν και καλα απο το ποσο φανερο ειναι ) … απο το ποσο κακοφτιαγμενο ειναι , απο το οτι θυμιζει εκπομπη πριν του 2000 …. και απο το ποσο cringe ειναι (με ολη την σημασια της λεξης … )

  6. Τί γάρ ὠφελήσει ἄνθρωπον ἐάν κερδήσῃ τόν
    κόσμον ὅλον, καί ζημιωθῇ τήν ψυχήν αὐτοῦ; Θα μάθουμε να "αγαπάμε" σωστά ,κύριε Ανδρέα ,με το νέο σας εγχείρημα? θα ωφελήσετε ή θα καταστρέψετε ψυχές? Τι θα κερδίσουμε,πραγματικά, από το μονόφθαλμο τέρας? είναι ώριμο και ύστερα από σοβαρή σκέψη ,όλο αυτό?Εχετε μεγάλη μοναξιά και τεράστιο κενό μέσα σας κύριε Ανδρέα,και σίγουρα μόνο κόλακες γύρω σας,λυκόφιλους ,που μόνο το καλό σας δεν θέλουν….Είμαστε και πατριώτες….Καλή μετάνοια σε όλους μας , ακόμα να καταλάβετε το πραγματικό νόημα της ζωής….Πλανηθήκατε οικτρά….και θα αναπαράξτε άλλη μια φορά ,ότι ακριβώς θέλουν οι βρυκόλακες…..