ΒΙΟΛΟΓΙΑ: Θεωρία Λαμάρκ 1 – Sorry δεν σας άκουγα




Ο καθηγητής σου είναι αυτός που σε καθοδηγεί στο σωστό εκπαιδευτικό δρόμο. Έχει τις ατέλειες του, κάνει τις παραλείψεις του, έχει τις αδυναμίες του, έχει προβλήματα με τον εαυτό του αλλά δεν παύει να είναι ο καθηγητής σου. Πρέπει να σέβεσαι! Αν δεν τον ακούς θα πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις, όχι του ήπατος άλλα κάποιου άλλου είδους. Η εκπομπή ‘’Σόρυ δε σας άκουγα’’ είναι εδώ για πολλούς λόγους, μερικοί από τους οποίους είναι:
Α. Να κάνετε τσάμπα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας και Βιολογίας, πρίν δείτε νέο cooking, θάψε το σενάριο, unboxing, Χικ, εμπ1, εβ1 κλπ….
Β. Αν είστε μεγαλύτεροι, να θυμηθείτε τη νιότη σας.
Γ. Αν είστε μικρότεροι να θυμηθείτε ότι έχετε και διάβασμα και να μην σαπίζετε στις οθόνες σας!
Δ. Να δείξει στους καθηγητές τα πραγματικά μούτρα τους και στις καθηγήτριες τίποτα αφού αυτές είναι καλές αν είναι μικρής ηλικίας ιδιαίτερα!
Στο ρόλο του καθηγητή ο ΣΕΞΠΥΡ
SUBSCRIBE:
F A C E B O O K
I N S T A G R A M
Στο ρόλο του μαθητή πέραν του Γιωργάκη θα δείτε το σύμπαν .
Μοντάζ, σκηνοθεσία: Γιάννης Ψύχος
Μια εξωτερική παραγωγή του comedylab.gr

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κλάμα, απλά ό,τι καλύτερο πιστή μικρογραφία του εκπαιδευτικού συστήματος.
    Σεξπυρ τρομερός όπως πάντα.
    Τα μισά σχόλια απο 15χρονα τα άλλα μισά από <σκηνοθέτες> του καναπέ.

  2. Πολύ έξυπνο, εξαιρετική ιδέα, και με έναν Σέξπυρ καθηγητή που κανείς δέν θα ήθελε να έχει, αλλα που ο καθένας θα έπρεπε να έχει! ;-D

  3. Διαφορετικό απο τα συνηθισμένα και με έναν Σέξπυρ που θα ήθελε ο κάθε ένας για καθηγητή! 😀

  4. καταρχας γιατι ενας γεωπονος κανει μαθημα βιολογιας? ολοι λαμογια στα φροντιστηρια να ουμε

  5. Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ μεσα απο αυτο το βιντεο δεν θελει να κανει κατι μονο για να γελασετε αλλα και να μαθετε γιαυτο κοψτε το hate και καταλαβετε το νοημα αυτης της εκπομπης Ο ΣΕΞΠΥΡ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

  6. Είχα υψηλές προσδοκίες από την τίτλο ακόμα περισσότερο όταν είδα τιτκωβ αλλά τελικά μιχχ

  7. Meta apo toso kairo, o titkwb 3anbgenei sto proskunio, ws o prwtos guest se mia seira, me, burns? Oxi, alh8eia, pera ap oti thn elege o ka8hghths stous ma8htes kai o ma8hths ston ka8hghth, xwris idietero nohma, rwh h kapoia dunamikh anamesa stous xarakthres, ti allo prepei na eklabw egw, ws enas aplos kai apedeutos 8eatoulhs?

  8. Καλο αλλα οχι κωμικο!Dislike απο εμενα γιατι θα το ηθελα πιο αστειο,καμια σχεση με το τρειλερ που βγαλατε!Ελπιζω τα επομενα να αξιζουν τον κοπο.

  9. Ρε παιδιά… Ούτε να του ρίξω hate ούτε κάτι τέτοιο. Αλλά οι καινούργιες σειρές δεν έχουν κάτι το αστείο. Γτ προσπαθείτε να βάλετε άτομα που είναι πολύ καλύτερα σε άλλα πράγματα να κάνουν εκπομπές με βάση τα σκετσάκια? Η Στέλλα πχ είναι πολύ καλή στο bitch party και σε εκπομπές τέτοιου είδους. Ως "ηθοποιός" δεν φαίνεται καλή μέχρι στιγμής. Το ίδιο με την εκπομπή αυτν.Από την μια έχουμε εκπομπές με πολύ αστείο περιεχόμενο αλλά και σοβαρο περιεχόμενο ποιότητας και από την άλλη έχουμε αυτό και την Στέλλα να προσπαθεί να γίνει ηθοποιός. Κάτι πάει λάθος ρε παιδιά

  10. Δώστε καμιά εκπομπή στο μαθιουδακη ρε ταγάρια! Μαλιατσης, φουντουλης, λεβον νασκαρης και μικεκακακιος και ο μαρμαρας με τα μπατλε οφ χαιτ γαμάνε. Η μόνη που αξίζει είναι η βασιλικού από την νέα φουρνιά η κοπέλα το έχει το χιούμορ της. ΟΙ εβγ1 είναι ότι πιο άθλιο υπάρχει. Και δεν μιλάμε για το χιούμορ εκεί αλλά για τέρμα απέχθεια. Σε αντίθεση με την βασιλικού που αν βρίσει το στηρίζει αυτές μιλάνε σαν ζώα και δεν τους βγαίνει κ ολλας. Προσωπική γνώμη τους καίτε γιατί δεν διαφωνώ οτι μπορεί όλοι να είναι και γαμώ τα άτομα στην πραγματική τους ζωή. Ψαχτε και βάλτε τους σε κάτι άλλο. Αυτη η σειρά βλέπετε πάντως για την ώρα. Η αμήχανη στιγμή που ο σκηνοθέτης και ο κάμεραμαν με το άθλιο μούσι είναι πιο καλοί από κωμικούς με ξεπερνάει.

  11. Γαμιεσται όλοι στα comments άντε να δείτε κανένα 2j μπάσταρδα παλιό haters δεν γίνεται το comedy lab να βγάζει μόνο cooking και θάψε

  12. καλες ιδεες, πρεπει να το δομησετε. ΠΟΛΥ. το αστειο με το μισθο δεν περασε σωστα, ειναι το επιεικεστερο που μπορει να πει κανεις, στην περιπτωση δηλαδη που θελατε να πειτε κατι.