Διπλοπενιές με τον Ιωάννη Απέργη!




#netwix #houstontolisamethevideos

Χιούστον το Λύσαμε + Διπλοπενιές = Αγάπη μόνο! Με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, τον Νικόλα Ράπτη, την Αναστασία Πανοπούλου και τον Ισίδωρο Πρίντεζη. Φιλική συμμετοχή, Ιωάννης Απέργης.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πόσο αλλάζουν οι εποχές και ο κόσμος. Τότε ήταν σπάνιο να έβρισκες έστω και ένα με μούσια την στιγμή που στην τωρινή εκδοχή των ίδιων σκηνών οι περισσότεροι έχουν μούσια σαν να είναι καπετάνιοι.

  2. μπραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααβο

  3. Πολύ ωραία κίνηση. Ένας λόγος ακόμα να ξαναθυμηθούμε αυτή τη τραγουδάρα. Στίχοι, μουσική, η φωνάρα του Παπαμιχαήλ, από που να ξεκινήσεις!

  4. Αν και γενικά μου αρέσει και το χιούμορ που κάνετε συνήθως, αυτό το βίντεο το αγάπησα! Πολύ όμορφο και καλόγουστο remake!

  5. Τελικά τότε υπήρχε δημιουργία αγάπη και όρεξη για δουλειά σε όλους τους κλάδους,τώρα πάμε μπροστά λένε εγώ γιατί βλέπω πάτο ρεεεεεεεεε???

  6. -Λεβεντιάα! Πιάστε τα όργανα!
    Αχχχ Πειραιάς καύλα ❤️❤️
    Μπράβο παιδιά..μας ξυπνήσατε ωραίες αναμνήσεις!

  7. Όταν καταλαβαίνεις την διαφορά ενός ηθοποιού της παλιάς εποχής και του σήμερα…. Παρ όλα αυτά εντάξει ψευτογελάσαμε.