Δυσμενή σχόλια από κόκκινους και μπλε για τον Ντάφυ




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μαλακας κανεις δεν ειναι συμπαθητικός φετος μονο ο νταφυ αλλα αντικειμενικα ειναι φουλ attention seeker και ψευδεται στνεχεια

  2. Τώρα που έφαγαν Νίκο κ Τζέιμς, ξανάρχισαν για χιλιοστή φορά να κατηγορούν Ντάφυ ,χωρίς να τους έχει κάνει τίποτα!Έλεος!Κάνεις τους δεν αξίζει από χαρακτήρα.Για σπάσιμο,θα στηρίζω μόνο Ντάφυ που δεν λύγισε από τον τόσο πόλεμο και που τους τα λέει στη μούρη!!!Κ καλά έκανε κ κράταγε δυνάμεις,γιατί είναι όλοι τους τέρατα…Εκτός του Σάκη κ της Μαριαλένα που δεν του φέρθηκαν ποτέ άσχημα.Κ για αυτό ποτέ δεν μάλωσαν…Κατά τα άλλα ο Ντάφυ δημιουργούσε φασαρίες…Αυτοί τα άρχιζαν πάντοτε όλα για να τον διώξουν.Κρατα γερά Τριαντάφυλλε!!!

  3. Και μετά κατηγορείτε τον Ντάφυ,που πιάνονται ακόμα κι από την πλάκα για να τον διαβάλουν.Τον έκαναν να περάσει Γολγοθά έναμιση μήνα κ τα κατάφερε ψυχολογικά…Καλά τους έκανε κ δεν έπαιζε για να έχει δυνάμεις…Μόνο ο Σάκης με τη Μαριαλένα του φέρονταν ανθρώπινα κ μαζί τους δεν είχε ποτέ καμία σύγκρουση.Οπως του φέρονται,τους φέρεται κ πολύ καλά κάνει.Αυτοι από την αρχή είχαν σαν στόχο να τον ξεφτιλιζουν κ να τον κάνουν να φύγει, αλλά…τους την φέρνει συνέχεια ο γίγαντας κ αυτό δεν το αντέχουν…Τους εξοργίζει!!! Αυτός,για μένα,είναι πραγματικός σαρβαιβορ,γιατί το παιχνίδι είναι πάνω απ' όλα ψυχολογικό.Ολα τα άλλα είναι… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

  4. Έφυγαν τα δύο φιλαράκια και έπρεπε να βρούνε πάλι καποιοιον να σχολιάζουν. Εμμετικοι όλοι πριν μια εβδομάδα δεν μας πειράζει ο Ντάφυ που δεν παίζει συνέχεια!!!!!!!!! Σκατοχαρακτηρες όλοι τους εκτός της Ελένης διάσημοι της διαπλοκής και της μπιφτεκας!!!!!

  5. Χαβαλέ έκανε ρε ο άνθρωπος! Φάνηκε αυτό, μπαμ έκανε! Θίχτηκε λέει ο Ασημακό. Οτι να ναι τα παιδάκια! Μα ότι να ναι! Αντίληψη τού χιούμορ και τού χαβαλέ, μηδέν! Πάντα να βρουν κάτι να τού προσάψουν. Όλο δεν ασχολούνται μαζί του και όλο τον θάβουν πίσω από τη πλάτη του, οι κομπλεξάρες!

  6. Ασιμακοπουλε αλλα λες παρα τεταρτο και αλλα ακριβως πλα κα εκανε τοσα του εχετε πει του νταφυ και παλι τα ξεχναει σαμικρο παιδι μη κρινεις για να μην κριθεις εξ αλλου προσπαθει ελεοος

  7. Ο νατφυ σας γλενταει τόσο καιρό καλά έκανε και κράταγε δυνάμεις έξυπνος ήταν παιχνίδι στρατηγικής είναι άλλοι τραυματιστηκαν και έφυγαν χωρίς λόγο αυτός είχε μυαλό να σκεφτεί πιο μακριά. νταφυ διέλυσε τους έναν έναν είμαστε μαζί σου

  8. Ρε μλκα νταξ τρ το γαμησανε πλάκα έκανε ο νταφυ είπαμε ούτε γω τον πάω αλλά λίγη πλάκα ας την αποδεχτουν

  9. Καλησπέρα να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ έχετε έκπτωση 6€ στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία Wolt.??

  10. Εφυγε ο τζειμς κσι ο νικος κσι αρχισε ο πολεμος κατα του νταφυ
    Που ειναι τα φιλια και οι αγκαλιτσες του ηλια???,

  11. Πάλι τρώγεστε εσείς Η κλίκα εσείς που κράζετε James Νίκο μπάρτζη είχατε αφήσει για λίγο το τριαντάφυλλο τώρα ξανά τον κάνετε επίθεση ένας-ένας θα σκύβετε μπροστά στο τριαντάφυλλο και θα φεύγετε διπρόσωπη γλυκά ήσασταν εσείς 8 και πάλι κλίκα είστε Τριαντάφυλλος μέχρι να ραγίσει γη έτσι για το γούστο μου όλοι οι Fun του daffy τιμωρούμε τους διπρόσωπους ανθρώπους

  12. Ρε πεταξτε τον επιτελους εξω η σπαστε τον τα μουτρα μας ζαλισε η παρουσια και ο τραμπουκισμος του. Πηγαιντε τον στο δασος σαπιστε τον και αφηστε τον εκει. Εδω κανενας δεν θα το αποθυμησει.