Επάγγελμα Κωμικός επ. 2: Χρύσα Κατσαρίνη




Σε αυτό το επεισόδιο «Επάγγελμα Κωμικός By Vice» συναντάμε τη Χρύσα Κατσαρίνη. Πήγαμε στο σπίτι της, μας μίλησε για το πώς είναι να είσαι γυναίκα Stand-Up comedian και μοιράστηκε τα μυστικά της έμπνευσής της.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. εγινε κωμικος και η χρυσα; απο ποτε τα βυζια ειναι αστειο; γιατι τοσο καιρο αυτο βλεπω μονο να πλασαρει

  2. Το καλύτερο αστείο της πρέπει να είναι αυτό το ότι είναι κωμικός….κάποιος να μας απαλλάξει από την παρουσία της

  3. Η Χρύσα καθε χρονο που περναει γίνεται καλύτερη…και το πιο ωραίο ειναι οτι φαίνεται τόσο ζεστός άνθρωπος,που την κανει ακόμα καλύτερη σε αυτο που κάνει…και στη τελική,καλή ή κακή στη δουλειά της,και κάνει αυτο που αγαπαει και βγαζει καποια χρήματα απο αυτό…μαγκιά της!!

  4. Η δυσκολία δεν είναι στο ότι είσαι γυναίκα.. Τη Βρανά δεν την κράζει κάνεις γιατί όντως είναι αστεία.. Και επίσης όπως κραζω εσένα θα κραξω και το Χριστοφορίδη πχ που δε μου αρέσει.

  5. Μπορεί να μην φαινεται απο βιντεο στο youtube αλλά η Χρυσα στην παράσταση της έχει αρκετό χιουμορ.

  6. Έστω ότι είναι κακή σε αυτό που κάνει (πράγμα που προσωπικά δεν νομίζω, ούτε γνωρίζω καλά όμως). Όσοι γράφετε προσβλητικά και γενικά αρνητικά σχόλια, τι κερδίζετε; Νιώθετε καλύτερα προφανώς, αλλά δεν αισθάνεστε «μικροί» όταν το συνειδητοποιείτε; Το μόνο που μπορείτε να πετύχετε είναι να νιώσει άσχημα ένας άνθρωπος που δεν σας έκανε τίποτα.

  7. Ελαα Κατσαρινη θεούλααα!! Μια ανερχόμενη κωμικός που δείχνει το πάθος της για αυτό που κάνει και το κάνει όλο και καλύτερα ..γέμισε στον κόσμο χαμόγελα !!! 🙂

  8. Η Χρύσα είναι απίστευτα ταλαντούχα και εξαιρετική σε αυτό που κάνει..Την είδα σε παράσταση και έκλαιγα από τα γελια..O Ελληναρας…ειδικά ο άχρηστος και ο αποτυχημένος που ζηλεύει την επιτυχία κάποιου δεν θα πάψει ποτέ να δείχνει πόσα κόμπλεξ έχει με τα ύπουλα και πίσω από μια οθονουλα σχόλια του… Αν έχει Balls ,ας γράψει με το Όνομα του σχόλια ο κάθε παπάρας…

  9. Η Κατσαρίνη με το Αουτς ήταν τραγική γιατί αναμασούσε παλιά αστεία και έκανε κωμωδία με στερεότυπα.Μόλις ξεκόλλησε και ήταν ο εαυτός έγινε κωμική πραγματική.Τώρα όσοι δεν την γουστάρουν ας μην την βλέπουν απλά.Keep going Κατσαρίνη και σε όσους και όποιους αρέσεις.

  10. Το ποιος έχει και ποιος δεν έχει χιούμορ ή τι αστεία επιλέγει στην παράστασή τ@(ς), προφανώς και είναι θέμα που δε μας αφορά. Δε μπορούμε να περιορίσουμε την καλλιτεχνική έκφραση κάθε ανθρώπου. Αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε και που μας αφορά είναι τι επιλέγουμε να παρακολουθούμε. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη να είμαστε κακοί απέναντι σε άλλους ανθρώπους. Φυσικά και ο καθένας έχει τη γνώμη του και φυσικά μπορούμε όλοι να εκφράζουμε όσα σκεφτόμαστε (με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν ξεπερναμε τα όρια της ελευθερίας μας και της ελευθερίας του αλλου) όμως γιατί στην τελική να είμαστε κακοί και να χαλάμε την ημέρα όσων διαβάζουν τόσο κακεντρεχή σχόλια; Η Χρύσα, όσο "αταλαντη" κι την χαρακτηρίζουν κάποιοι, έχει κάνει μια Χ καριέρα και σίγουρα κάνει κόσμο να γελάει. Με τον τρόπο της. Όσοι την αγαπάμε, προφανώς αγαπάμε και τον τρόπο της. Λίγη καλοσύνη ποτέ δεν έκανε κακό σε κανέναν.

  11. Υπαρχει παρασταση που να μη κανεις "αστειο" για το βαρος σου? εχει ξεπεραστει αυτο, γι αυτο και δεν εισαι κωμικος

  12. Αμα εισαι ανδρας και αταλαντος, εισαι απλα αταλαντος. Αν εισαι γυναικα και αταλαντη εισαι ''θυμα'' σεξισμου. Βρε ουυυυυυστ τσουβαλα!!

  13. Ειναι δυσκολο να κανεις τον κοσμο να γελασει οντας γυναικα!!!!??????χαχαχα
    Αντε παλι τα γνωστα….Ειναι δυσκολο να κανεις τον κοσμο να γελασει οντας αταλαντη,κρυα και καθολου αστεια.
    Αυτα ηταν τα προβληματα που δεν μπορουσε να κανει τον κοσμο να γελασει και οχι οτι εισαι γυναικα….Τα θυμασαι τα τονους dislike?
    Και καρακομπλεξο μαλιστα που με εχεις κανει μπαν σε facebook (οπου εχεις βαλει για φωτο το μεταπτυχιακο φοιτητη σε photoshop)και Luben και εδω ιστορια επειδη απλα τολμησα και ειχα σχολιασει το τραγουδακι περι βαρους σου για την δηθεν ακοπλεξαριστη εικονα που προσπαθουσες να βγαλεις προς τα εξω ενω στην πραγματικοτητα σε τσακιζαν τα σχετικα σχολια.
    Ασε ρε Χρυσα ακομα και στη σειρα με το Μοναστηρακι που κανεις βαρεθηκα να σε βλεπω να πιεζεσαι να γελας με το παραμικρο.
    Εισαστε λιγες εως ανυπαρκτες σχεδον σε ολα τα επαγγελματα οχι μονο σαν κωμικοι…Μαλλον η πραγματικοτητα δειχνει οτι δεν το εχετε απλα….

  14. Αρχικά δεν είσαι ούτε κωμικός ούτε ηθοποιός και δεύτερον ΣΤΑΜΑΤΆ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ έλεος δε μας νοιάζει αν είσαι γυναίκα η άντρας άμα είσαι αστεία/ός φτάνει

  15. Ξανα κλαψα οτι ντεμεκ δεν αποδεχομαστε τις γυναικες.Απο παπαρια του βαις βεβαια τι περιμενες.Αν ειναι αστειος ο αλλος/η ο κοσμος δεν θα δωσει σημασια και ας ειναι 80 χρονων γρια που περπαταει με πι.
    Αν ειναι γκασμας ντεμεκ κωμικος θα ακουσει οτι αρνητικο μπορει να σκεφτει ο καθενας.Δεν το λεω για την συγκεκριμενη μιας και δεν την βλεπω αλλα οι περισσοτεροι παπαρια κωμικοι ειναι.

  16. Πολύ καλή προσπάθεια που αναδεικνύει την νέα γενιά των κωμικών.χρυσα συνέχισε να μας κάνεις να γελάμε!