Η Νικόλ λυγίζει




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ε, τώρα λογικό είναι να κλαίει….μόνο οι μπλε κερδίζουν το έπαθλο εποικινωνίας και οι καημένοι οι κόκκινοι λυγίζουν..άλλα πάντως οι μπλε το πάλεψαν.

  2. ""Χαλάρωσε τα μπουτακια σουυυ δώστε της έναν Που… Να ηρεμήσει."" Τώρα δεν τσιριζεις, γιατί??? ?? Έλεγες είσαι καλύτερη παίκτρια απ' την Μαριάνθη κ από άλλες κοπέλες, μη κλαίς έχει φανεί πολλές φορές αυτό ? ??

  3. Ολοι αγωνιζονται και ματωνουν και μονο ο κηφηνας Νταφη καθεται και λεει τις κακιες του γιατι ειναι ενας αχρηστος.

  4. Νικολετα και καρολινα γιατη κλετε πιαστε το χωρο εχετε παθη μεταλαξη εισαστε και 2 σαν γοριλες σημερα διξατε ποσο καλες παιχτριες εισαστε ξηνες οσο δεν γηνετε αγελαστες δεν βλεπετε τι ελενη ολλο γελαη εσεις και να κεριζετε βγαζετε μια κακια η νικολετα που καριζη δεν αντεχετε

  5. Απο της χειρτερες φέτος αμα φέρει νικη θα ειναι κατα λαθος. Ήθελε να πει για την Μαριανθη το ψωνιο.

  6. Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να κάνει το ίδιο λάθος εκατό φορές. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Ένας δεν μπορούσε από τον πάγκο να της πει να μη ρίχνει τόσο δυνατά? Δεν είναι κακή παίκτρια γενικά αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Το ίδιο λάθος 100 φορές είναι απίστευτο.

  7. Τουλαχιστον προσπαθησε οσο μπορουσε η κοπελα… Σταματηστε να κραζετε τα παιδια που προσπαθουν καθε φορα οσο δεν παει… Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει πως δεν αγανακτειτε με το να βλεπετε τον Ηλια, την Καρολ και την Νικολ να κλαινε επειδη τα πηγαν ομολογουμενως χαλια ενω ο παλιοκηφηνας καθεται και τα ξυνει και κανει και υποδειξεις το σιχαμα…