Η πρόταση-πρόκληση του Αλέξη στον James




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. αυτή η έπαρση από το υποχείριο του Άλεξ τουλάχιστον εμετική. Διώξτε τα σκουλίκια Ντάφυ και Άλεξ χθες.

  2. Ακόμα ένα δείγμα ψευδαισθήσεων μεγαλείου και λογικής ανεπάρκειας του Παππά…. Οκ έκανε την πρόταση, τι περίμενε; (λένε μην ρωτάς κάτι αν δεν γνωρίζεις ήδη την απάντηση).

    Περίμενε ότι ο Τζέιμς θα αρνηθεί; Όπως και αν το έβλεπε ο Τζέιμς (που χαζός δεν είναι) ναι θα έλεγε.. Αν το έβλεπε εγωιστικά θα έλεγε ναι για να μην φανεί κότα …. Αν το έβλεπε λογικά θα έλεγε ναι επειδή θα ήξερε ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία να τελειώσει την αντιπολίτευση, αφού ιδίως αυτήν την εποχή ο Παππάς έχει εκτεθεί όσο δεν πάει (Ο Τζέιμς νομίζω ότι πάει για την νίκη, όχι για να μείνει 1-2 εβδομάδες παραπάνω στο παιχνίδι). Αν το έβλεπε στρατηγικά θα έλεγε ναι επειδή θα γνώριζε ότι η παραγωγή δεν επρόκειτο να δεχθεί 1 vs 1 στις αποχωρήσεις. Αν το έβλεπε ανθρώπινα, θα έλεγε ναι επειδή ο Παππάς του τα έχει πρήξει.

    Πάντως σε κάθε περίπτωση ναι θα έλεγε… Ο Παππάς περίμενε να πει όχι; Αν περίμενε κάτι τέτοιο, τότε λάθος του…. Περίμενε να πει ναι; Αν περίμενε να πει ναι ο Τζέημς, τότε ο Παππάς τι ακριβώς ήλπιζε ότι θα κερδίσει από αυτό; Τίποτε δεν είχε να κερδίσει, αφού ο Τζέιμς θα εμφανιζόταν μάγκας που είπε ναι, χωρίς αυτό να σήμαινε τίποτε πρακτικά.

    FAIL !

  3. Σίχαμα σκέτο είναι ο Παππάς. Νούμερο 1 ψευτοανθρωπος… Αλλά νούμερο 2 δεν είναι ο Τριαντάφυλλος… Ειναι ο Σάκης….
    Ο Τριαντάφυλλος είναι το νούμερο 3?

  4. παππας και κυριως ο τριανταφυλλος αισθανονται σιγουροι με το στρατο ηλιθιων που τους στρηριζει.

  5. Ο Αλέξης έχει βάλει τις βάσεις να καταστρέψει ότι επαγγελματικο μέλλον θα ειχε εκτός παιχνιδιού.
    Χειρότερα και απο τον Χαντα θα καταλήξει.

  6. τι όνειρο έχει δεί ο Αλέξης και τα λέει αυτά ? ? σαν να εύχεται να φύγει από το παιχνίδι .. δεν μπορεί να μην ξέρει ότι Ηλίας και James είναι ήδη στον τελικό

  7. Ποια προσκληση μωρε..ο ψευτομαγκας..ο παππας ετσι κι αλλοιως θα ειναι προτεινομενος και βαζει τον τζεημς στο τρυπακι..τον παππα θελουν οι συμπαικτες να τον διωξουν ενω τον τζεημς οχι..