ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΑΜΑΡΤΙΑ – 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP 10ο Μέρος




10ο απόσπασμα απ’ την παράσταση του Σίλα Σεραφείμ “20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP ” σεζόν 2015-2016.

Η Ιστορία της Ελλάδας – Αλλιώς

#Σίλας #20_ΧΡΟΝΙΑ_STAND_UP #StandUp

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω σε αυτό το κανάλι και στην κοινωνία γενικά είναι γιατί το κύριο αντικείμενο συζητήσεων και αστείων των "κωμικών" είναι πάντα το σεξ; Σοβαρά ρε φίλε, πούτσες, μουνιά, πίπες, γαμήσια, παρτούζες, βυζιά, χύσια τα ακούς χιλιάδες φορές… ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ απλά παίρνετε μία ανθρώπινη πράξη ΟΜΟΡΦΗ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ στα ζευγάρια εδώ και αιώνες και την κάνετε να φαίνεται φτηνή και γελοία. Τα αστεία περί βιασμού δεν τα σχολιάζω καν Σίλα. Είσαι και πατέρας τρομάρα σου. Ωραία πρότυπα περνάτε γενικά στο 13-16 χρονο κοινό σας.

  2. Ας μην πιστεύεις!!! Δικαίωμά σου.Μην κοροϊδεύεις όμως!!!Ούτε εγώ πιστεύω,αλλά δεν έχω δικαίωμα να κοροιδεύω την πίστη του άλλου,όσο παράλογη και αν μου φένεται.

  3. Έχει ενδιαφέρον πως όλοι ειρωνεύονται την Εικόνα και την Ερμηνεία που οι Ιδιοι επιλέγουν και παρουσιάζουν.
    Το λεγομενο 'straw man fallacy/argument'. Καταρίνεις ένα ομοίωμα-ανδρείκελο-αντιγραφο από αυτό που λέει ή είναι η αντίθετη πλευρά, όχι αυτό που όντως είναι.
    Αν ήταν έτσι ο Θεός και η Πίστη, εγώ πρώτος δε θα πίστευα.

  4. Άμα θέλετε μπορώ να σας φτιάξω ένα intro η ένα outro απολύτως δωρεάν απλά κάντε μου subscribe πατήστε το καμπανάκι μετά Δείτε το βίντεο μου και κάντε ένα σχόλιο