Καρολίνα: Πρέπει να φύγει ο James




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ε βέβαια μηπως δειτε και καμια νικη….γιατι με το James αντιπαλο ειναι καπως δυσκολο …..Επισης ξεκινανε να πανε στον αγωνα…. και ο σακης ("αν και χτυπημένος κτλ θα προσπαθησω…..") Και γενικά η ηττα διαγράφεται στα πρόσωπα τους στον καθένα με διαφορετικό τρόπο ανάλογα χαρακτηρα και ικανοτητας…..

  2. Πριν έλεγες να φύγει ο τριαντάφυλλος μπας και κερδίσει η Κόκκινη τώρα να φύγει ο Τζέιμς μας λες αν φύγει η υπόλοιπη θα πουν το ψωμί ψωμάκι και πέσουν πολλά νεύρα πλάκα πλάκα πως να φύγει ρε παιδιά ο Τζέιμς όταν έχεις από πίσω πολλά άτομα να τον υποστηρίζουν θα τα δούμε όταν γυνουν ατομικό το παιχνίδι.

  3. Μπορει να την λετε οτι της λετε αλλα ειναι κομαντο, μοιραζει πονο κ οταν μιλαει μιλαει…Για να το λεει κατι παιζεται κ εχει δει πραγματακια ΠΟΤΕ δν λεει κατι στο ετσι παντα εχει το λογο της κ εχει σωστη σχεδον σε ολα !!!! Στα ατομικα τοι κοριτσι αυτο θα μοιρασει πονο σε γυνασικες κ αντρες !!!! Την καλημερα μ !!!! #team_Carolina !!!!!

  4. όσο και να προσπαθώ , δεν μπορώ να συμπαθήσω την Καρολίνα … μέχρι και ο James την πείραξε … ήρωα θα τον κάνουν , χωρίς να θέλουν . απορώ πως δεν το καταλαβαίνουν

  5. Posi kakia re pedia ke sis! Ke Elizavet itan polla dinati pextria ! Psifisan tin ! Ke afie! Itan polla Adiko! Itan polla dinati pextria gia tin kokkoni omada!