Κόρο σε Αλέξη: ποιος σου έδωσε δυο χιλιάρικα και τα λες αυτά;




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ο Αλεξης του καρφωσε σταυρο του Κορο ..
    Αλεξη δυναμη, τελος και κριμα π δν κανει διακοπες!! xD

  2. Τελικα ηξερε ο κοψιδας ποιους θα παρει στην ομαδα γιατι μονο ετσι θα μπορουσε μακροπροθεσμα να ολοκληρωσει το σχεδιο του ,τωρα που δεν μπορει να παρει τα ποδια του εβαλε αλους στο καδρο ,μα οταν σκαβεις λακους πεφτεις μεσα ,και εκει θα πανε οσοι εχουν φερθει με κακια γιατι αυτο ποια δεν ειναι παιχνιδι επιβιωσης αλα σκληρο ριαλιτι .

  3. Ο Παππάς είναι ο γόης του Survivor αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει κάνει τίποτα με καμία κοπέλα παρά τα όσα ορισμένοι εντέχνως διαδίδουν μετά από εκείνο το έπαθλο με το party στο πλοίο. Η Ελευθερία στην αρχή μάλλον τον ήθελε τον Παππά αλλά γρήγορα το παιχνίδι σταμάτησε και το φλερτ ξεφούσκωσε διότι ο Αλέξανδρος θεώρησε πως η Ελευθερία απλώς τον ψάρευε για τις ψηφοφορίες και τίποτε άλλο. Κι αυτό γιατί του είπε ψέματα η Ελευθερία ότι θα ψήφιζε κάποιον και τελικά ψήφισε άλλον! Άλλο πρόσωπο. Αυτό είχε φανεί πολύ περίεργο στον Παππά και μετά απ' αυτό απομακρύνθηκε και δεν ξανάδειξε εμπιστοσύνη στην Κυπριοπούλα.
    Και δεν αναθερμάνθηκε κανένα ενδιαφέρον και κανένα ειδύλλιο ανάμεσά τους μετά τον γνωστό χορό στο πλοίο.
    Μην ξεχνά κανένας ότι Παππάς και Ελευθερία είναι κάπως μόνοι εκεί, γιατί είναι οι πιο απομονωμένοι.

  4. Πολύ καλά τα λέει ο κορο!!!!
    Μιλάει και ο παπάς που είχαν με τον Criss την ελευθερία δούλα . Ούτε καρύδα δεν ξέρει να ανοίγει και αυτός όπως είχε πει ο Καλίδης !!!!

  5. Αλέξης Παππάς αληθινός και αλητάκος με την καλή έννοια. Και ας έχει κάνει και αυτός της χαζομάρες του.

  6. Κάτι που ξεχνάτε όλοι είναι ότι η μάζα δεν θα θεωρηθεί το δίκιο μιας ιστορίας… είστε το λιγότερο ζώα…. τόσο ώστε δέκα να την πέφτουν σε έναν ????? που μπορεί έστω να φέρθηκε κάπου λάθος…. Τέτοιες βλακωδεις συμπεριφορές γεννουν βάσιμες υποψίες πως είναι σκόπιμες…δεν ντρέπεστε είστε και ενήλικες.. Μπράβο στον τριαντάφυλλο ??? που κρατάει ήρεμη στάση…και στον τυπαρα απο την απέναντι ομάδα την ΑΠΈΝΑΝΤΙ..που θεωρείται αντίπαλος να διακρίνει την αθέμιτη και στοχοποιημενη επίθεση εις βάρος του συμπαίκτη τους…. λυπηρό !!!!!!να υπάρχουν τέτοιοι χαρακτήρες… όσο και να πεινούσα η να ήθελα να κερδίσω ένα παιχνίδι τέτοια καραγκιοζιλικια δεν θα έκανα..

  7. Μόλις χτύπησε ο Λιανός το ταμπλό και ύψωσε το τόνο της φωνής του αναστατώθηκα… Δειξτους λιανε τι σημαίνει άντρας με κακαλα

  8. Το οτι είστε ολοι κατά του Κορο ενώ μέχρι χθες όλοι κράζατε τν Τριαντάφυλλο γτ ειναι διπροσωπος, γιατι ειναι παλτό, γιατί μιλούσε άσχημα στν Ανθή, γιατί είναι νευρικός, γιατι, γιατι, γιατί αλλα τα ξεχασατε ΟΛΑ επειδή τον εβγαλε προτεινομενο ο Κορο κ απλα δε του εδωσε να φάει απο τ ψάρι ΠΟΥ ΨΑΡΕΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΕΠΙΒΊΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΉ Σ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΣΕΙ, με ξεπερνάει. Όπως επίσης οτι ειστε με τν Αλέξη που ειπε να βαλει τ αρχιδια του στν κωλο του, ντάξει τι να πω;;;; αυτοί είστε. Δυστυχώς γι αυτό δε πάει η Ελλάδα μπροστά. Ξεχνάτε πολυ εύκολα καταστάσεις και μενετε σ ενα μεμονωμένο περιστατικό.

  9. Ο Τριαντάφυλλος να φύγει κ να μη τον βάλουν στους μπλε εκεί ΤρΙαντάφυλλε με την αγαπημένη σου ομάδα πίστευες οτι τους ξεγελας με τις αγκαλιες κ τι πιστευεις εξω δεν σε καταλαβαμε κ τσαμπουνας διαρκως ο κοσμος βλεπει μεγαλη ιδεα έχεις η πολυ αφελης εισαι σαν τρίχρονο συμπεριφερεσαι τι κλαις να σε λυπηθουμε?

  10. O dikastis daffy etoimazete na sas dikasei olous ena ena kai na sas stisi ston tako.. Asimakopoule sase tis valitses, ise o prwros. Imaste ekatomiria kai o daffy to kserei

  11. Κορο και ασημακοπουλος…. Τι να πω! Κορο στην αρχη μου είσουν πολύ συμπαθής αλλα πλεον αρχιζεις να μου γίνεσαι αντιπαθεστατος. Οσο για τον ασημακοπουλο… Αδιαφορος στην αρχή…. Αδιαφορος και τωρα. Κατι βουτηρομπεμπεδες με χλιδατη ζωή δεν εχουν καμια δουλεια στο survivor. Αντε λοιπον σπιτακια σας να κανετε καμια αποτριχωση κανα μανικιουρ και πενικιουρ. Αααααα και τις κρεμουλες στο σωματακι σας. Ααα ρε Ντανο που είσαι να παραδειγματιστουν τα φλωρακια!

  12. Αυτό που με έκανε να χαλαστω με τον Κορο αν ισχύει είναι ότι όταν έβγαλε χταπόδι δεν έδωσε στον Τριανταφυλλο ούτε για μεζέ.Φιλε σκυλί να δεις να σε παρακαλάει για φαγητό θα ψάξεις να βρεις κάτι να του δώσεις… Απαράδεκτη στάση για κάποιους που έχουν δοκιμαστεί στην πείνα, ακόμη και αν πρόκειται για τον τελευταίο παλιό χαρακτήρα.

  13. Λοιπον εγω δεν πιστευω αυτο που λετε Κορο κ Ασημακοπουλε οτι σας δωροδοκησε. πιστευω οπως τα ειπε ο ΑΛεξ και ο Τριανταφυλλος εγιναν τα πραγματα. Πρωτον γιατι το βρισκω υπερβολικο. Δευτερον φαινεται οτι λετε ψεματα γιατι το αποκαλυψατε τωρα και οχι τοτε που υποτιθεται οτι εκανε και αυτο λεει πολλα. Ναι εγινε αλλος ανθρωπος οταν ψηφιστηκε ο Τριανταφυλλος, δε μου αρεσε ο τροπος του αλλα και εσεις δεν πατε πισω ηρεμηστε λιγο.