Μαίρη για Steve: Δεν μπορεί κανένας να θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να έχει χαρέμι | 06/09/2021




Δείτε περισσότερα στο

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο στηβ είναι γκει και προσπαθεί να βρει κάποια και να το παίζει άντρας διότι έχει θέμα που τον βλέπει όλη η Ελλάδα

  2. Σηκώθηκε έφυγε ο φλωρος επειδή δεν έχει τα επιχειρήματα να έρθει σε αντιπαράθεση με την κοπέλα !!! Ας πάει να παίξει με κάνα κοριτσάκι που έχει γκόμενο καλύτερα ο μπούφος που ήταν παντρεμένος για 2 μήνες ….

  3. Κοιτα εναν μοσχαρολελε που δεν ξερει να ειναι κυριος στα 30 του! Ο Στηβ μεσα σε ουτε 3 λεπτα εκανε ατακτη οπισθοχώρηση και αφησε και το οπλο στο πεδίο μαχης…..ο λουλεκακης

  4. Πολύ καλά του τα είπες και εξηγηθες στον καβαλημενο, που ο τρόπος συμπεριφοράς του σε όλες τις εκφάνσεις του, από τα άτομα που πλησιάζει φιλικά έως τον έρωτα που δήθεν πουλά, είναι καθαρά στρατηγικός και επιτηδευμένος.
    Και φυσικά πως συμπεριφερονται άτομα σαν τον Στηβ, όταν τα έχεις διαβάσει χαρακτηροδομικα και τα ξεμπροστιαζεις?
    Ελλείψει επιχειρηματων σηκώνεται και φεύγει σαν 5 χρόνων ανώριμο παιδί!

  5. Μπράβο ρε Μαίρη.ο άλλος που πήγε να της χρεώσει την συμπεριφορά του.απαραδεκτος επιπόλαιος κ μεγάλη έπαρση…

  6. Το μαιρακι είναι γυναίκα από τις λίγες.. ξέρει να θηλυκό, ξέρει το παιχνίδι που πρέπει σε μια ΓΥΝΑΊΚΑ!
    Μαίρη πες μου αν παντρευεσε να ρθω να σε ζητήσω🥰🥰

  7. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  8. Κάτσε ρε στο παιχνίδι πήγατε να βρήτε άντρα; Όσο για τον Στηβ τραγική περίπτωση ότι κάτσει όπως οι περισσότεροι άλλωστε εκεί έξω..

  9. Πήγες και εσύ στο big brother να βρεις γκομενο; ή απλά "συγκεντρωνεις" υπέρ σου το γυναικείο κοινό Μαιρουλα με αυτή σου την στάση; λέω εγώ τώρα….

  10. 1. Ποιο είναι το πρόβλημα σας ότι ειναι 37 χρόνων και της άρεσε κάποιος ο οποίος είναι 30;;;;; εάν ήταν άντρας θα ήταν ο γ@μι@ς της γειτονιάς σας.. Εν ετει 2021 ακόμα κρίνετε μια γυναίκα μεγαλύτερη που μπορεί να της αρέσει ένας μικρότερος
    2. Καλά του έκανε, έτσι πρέπει να φέρονται όλες οι γυναίκες σε κάτι τέτοιες και να μην ανέχονται τίποτα!

  11. Μαρή διανύεις την τέταρτη δεκαετία σε λίγο και μπροστά στις κάμερες ορέγεσαι νεαρό μοντέλο με γνωστή προϊστορία στις σχέσεις του με το άλλο φύλλο…και φταίει ο Steve!!!??? O άνθρωπος το εδήλωσε πεντακάθαρα…2 μήνες κράτησε ο γαμος του,πόσο πια να σας προειδοποιήσει!!!???

  12. Ο Στηβ έχει βγει απο γάμο και καταλαβαίνουμε όλοι ότι αποκλείεται να θέλει ξανά άμεσα δέσμευση! Έχει μπει μ'εναν σκοπό ρίχνω τα "δίχτυα" μου κι ότι κάτσει. Η Μαίρη από την άλλη πίστεψε αλήθεια ότι τη γουστάρει? Πότε πρόλαβε? Την έχει πέσει σε ότι κινείται. Είναι λίγο ότι να' ναι ο τύπος από την άλλη η Μαίρη επενδύει σ'εναν γύπα της κακιας ώρας.