Μαριαλένα: Δεν μπορώ να αναπνεύσω




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Όποτε χάνει κάτι παθαίνει κάθε φορά κάτι της φταίει εκτός βέβαια από την ίδια !!!!!το ίδιο κάνει και ο κλαρινογαμπρος!!!!

  2. Ο Τούρκος για να κονομαει χρήμα έχει ξεπατωσει τους παίχτες φαντάζομαι την μητέρα της Μαριαλενα να βλέπει το παιδί της σ αυτά τα χάλια….. Θεέ μου…..

  3. Όταν είχε χτυπήσει η Καρολίνα και έκλαιγε υπήρχαν σχόλια ότι δν αντέχει να χάνει Κ ποσό την πονάει Κ τώρα οι ίδιοι μας λένε ότι πρέπει να σεβαστούμε τον πόνο της . Εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ κακό και απάνθρωπο να βρίζεις έναν άνθρωπο περαστικά Μαριαλένα Κ αν μην σε συμπαθώ Κ καλή δύναμη

  4. Λοιπόν όσοι δεν υποστηρίζετε την μαριαλενα είναι δικαίωμα σας και απόλυτα σεβαστό. …Ο καθένας έχει τις συμπάθειες του εξάλλου. ….Αλλά το να διαβάζω αρνητικά σχόλια για το περιστατικό που δεν μπορούσε να πάρει ανάσα…..Δεν θα συμφωνήσω με αυτούς που γράφουν αρνητικα…Οι άντρες όπως είδαμε και τα έβγαζαν τα αγωνίσματα με δυσκολία πόσο μάλιστα μια γυναίκα…..με γαστρεντεριτιδα με πυρετό και από την πρώτη μέρα του παιχνιδιου…..και δεν το εβαλε κατω……Αλλά βλέπεις έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε….Αυτό το αφιερώνω στους "μαγκες"που τα ξέρουν όλα…..Και τα κρίνουν όλα…..Και για όσους θέλετε να ξέρετε ποιος είμαι(ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ)Καλημέρα σας!!!

  5. Καταρχήν Μαριαλένα όταν δεν μπορείς να ανασάνεις απαγορεύεται να πίνεις πολύ κρύο νερό. Έπρεπε να βάλεις σε ένα μπουκάλι λίγο κρύο με χλυαρό νερό.

  6. Το να σε πιάνει δυσπνοια και να μην μπορείς να αναπνεύσεις είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να βίωσεις!! Ελπίζω να ήταν περαστικό αυτό που συνέβη στην μαριαλενα!Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε με αυτό!!

  7. Πήρες ρε Σακη τους 7 πόντους γρήγορα γρήγορα και άφησες την κοπέλα να τρέξει 30 run αντί να την βοηθήσεις λίγο….Πόσο εγωιστής είσαι βρε φίλε!!! κατά τα άλλα μπήκες στο παιχνίδι να της βοηθήσεις…. γελάνε και οι φοίνικες στο νησί…. αλλά αυτή φταίει που σε αποθεώνει!!!!

  8. Μόλις χάνει, δε μπορώ δε μπορώ δε μπορώ ν ανασαίνω ααααχχχχ Σααακηηηηη γρήγορα τη σερβιέτα μου.
    ΑΧ δε μπορώ αααααα ααααα το νιώθω είναι πολύ μεγάλο δε μπορώ να το διαχειριστώ όλο και να τον πάρω όλο μέσα.
    Αααααααα δε μπορώωωωω.

  9. Δεν πειράζει ο καδένας την τάιζε με.. αγάπη..τι κοροϊδία αυτός ο πιο ασυμπαθιστος άνθρωπος που έχω δει και η πιο χαζή γκόμενα..που τον πιστεύει