Μαριαλένα: Με καταβάλει που έχω κάνει μόνο μια νίκη σε επτά run




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

38 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δεν φτανει νασαι καλός στα αγωνίσματα για να κερδίσεις το σαρβαιβορ είναι επιβίωσης το παιχνίδι άρα Κόρο η Ηλίας για το τέλος!!!!

  2. Μαριάλενα ετσι μην βλέπεις μόνο τα δικά σου λάθη τι να πει και Ηλίας που έχασε δύο φορές από τον σακη και ίδικα την 2 φορά εχασε διχος νίκη να του πάρει 7-0 από τον σακη και Αήττητος έχεις ευκαιρία στο επόμενο αγώνα Κατάταξης.

  3. Εσείς όλοι που λέτε γιατί δεν άφησε ο Σάκης να τον κερδίσει η Μαριαλένα σκεφτήκατε τι θα γινόταν εάν της χάριζε? Δεν θα το δεχόταν η ίδια. Από αξιοπρέπεια και μόνο θα θιγόταν. Θέλει να δέρνει και όχι να την λυπούνται. Δεν ξέρει να χάνει πόσο μάλλον να νιώσει πως την λυπάται και από πάνω.

  4. Ρε Σάκη αν αγαπάς πραγματικά τη Μαριαλένα, χάσει το παιχνίδι σκόπιμα και ασε να κερδίσει το Survivor η Μαριαλένα. Αλλά δεν θα το κάνεις αυτό γιατί είσαι εγωιστής. Λές ότι την αγαπάς και την κάνεις να κλαίει. Ντροπή σου!!! ???
    Γι 'αυτό μόνο Ηλίας!!! ???

  5. Χθες με τους κεφτέδες στο σαπιοκεφαλο, σήμερα με το κουραδι. Αύριο άραγε τι? ?
    Στο μεταξύ τσιμπλες ή την κατουρησε κάνα βατράχι στα μάτια και έπαθε τικ το μπουγαδοκόφινο!
    Ε ποτέ!

  6. Κράζουν τον Σακαρο γιατί δεν έδωσε καμιά νίκη στη Μαριαλένα, αν της έδινε όμως θα τον εκραζαν γιατί στήνει αγώνες. Δεν βγάζεις άκρη! ? Πάμε Σακαρε! ???

  7. Το κοριτσάκι έχει υποφέρει όλους τους μήνες…χωρίς περίοδο είναι από μόνο του μια αρρώστια..κι έχει πάθει πόσα πράγματα ακόμα…κουράγιο να ζει κ μην στεναχωριέται για τα αγωνισματα

  8. Για την μαριαλενα ήταν άδικο σήμερα το αγώνισμα…ήταν αδύνατον να τα βάλει με αγόρια..ήθελε ταχύτητα

  9. Μσριαλενα δεν κουραστηκες τη ν μουρμουρα;; ασε τον Σακη να χαρη λιγο παρ ολο που δεν ειναι η αδυναμια μου!

  10. παιδιά κάποιος να βγάλει την μαριλένα μας επρεηξε?αφού δεν νοιώθει καλά γιατί δεν την βγάλουνε??‍♀️?

  11. Άξια η Μαριαλένα πραγματικά.

    Κοντράρει τους άντρες ακόμα και σε ένα τοσο δύσκολο αγώνα με τόσα run. ?

    Μπράβο Μαριαλέ που λέει κ ο Σάκης ?

  12. Ενα καθαρα αντρικο παιχνιδι με πολλη δυναμη στον στοχο η Μαριαλενα ηταν εκει!..μπραβο κοριτσι μου..ψηλα το κεφαλι..αξια εισαι στους τεσσερεις!??

  13. Πω πω μουρμούρα ρε Τραμπαλενα
    Αλλά ρε Σακια,σου βγάζω το καπέλο εκτός ότι είσαι καλός κ παικτουρα…Πως δεν έχεις αγανακτηση *τι υπομονή έχεις;?

  14. Άσχετο σχόλιο με το βίντεο αλλά ένα έλεος εκει στον ΣΚΑΙ. Για ποιο λόγο δεν μπορούμε απο εξωτερικό να δούμε το live του survivor απο την σελίδα του ΣΚΑΙ?? και δεν ανεβαζετε ούτε ολόκληρα τα επ εδώ στο youtube…

  15. Ο καδένας τα θέλει όλα δικά του εδώ και τώρα..τι αγάπες και πράσινα άλογα,το συμφέρον του πάνω από όλα, μπορούσε να της δώσει δύο πόντους έτσι κι αλλιώς είχε χρόνο… Πονηρός ο βλάχος

  16. Υπάρχει κάποιος εκεί στην παραγωγή να σκεφτεί πως όλο αυτό που συμβαίνει είναι άδικο για την Μαριαλένα. Παλεύει επί ίσοις όροις με 3 μαντράχαλους εδώ και καιρό. Σήμερα θα έπρεπε να έχει ένα νούμερο λιγότερο στο στόχο αν θέλουμε να μιλάμε για fair play.