Με Απλά Λόγια – Προσφυγικό / Μεταναστευτικό




“Με Απλά Λόγια”
Μια εκπομπή που αναλύει τα πιο σοβαρά θέματα με απλή λογική και σας εξηγεί σε ελάχιστον χρόνο ότι πρέπει να πιστεύετε χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείτε τίποτα. Μια “δημοσιογραφική” εκπομπή βασισμένη στα χειρότερα πρότυπα της τηλεόρασης που γνωρίζουμε.

Συντελεστές:
Κείμενα, παρουσίαση: Παναγιώτης Κούδας
Επιμέλεια Κειμένων: Βαγγέλης Μουλαράς, Κωνσταντής Μπίτσης

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αγαπητέ Παναγιώτη Κούδα νομίζω πως είσαι συμβολό του τι είναι λάθος σχετικά με τους υποστηρικτές της μεταναστευσης .
    1ο στοιχείο: Φυσικά δεν είναι όλοι οι λαθρόμετανάστες και οι προσφυγές εγκληματίες αλλά τεινούν να είναι πιο εγκληματικοί από τον Μεσό Ελληνα(και ντόπιος και αλβανοι μετανάστες από τα 90 και Ρομά).
    2ο στοιχείο: Ναι και οι Ελληνές καταπατούν συνεχειά τον νόμο ακόμα και όταν είναι σημαντικός αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την υποδοχή πλυθυσμών από ξένες χώρες που είναι μέλη της Hizb ut-Tahrir. (Βεβαιά οι Ελληνές δεν εχούν το ιδιό προβλήμα με την Ιταλία )

    3ο: Δεν εχω κατί να πω εδω ?
    το 4ο: ισχυεί σε μεγαλό βαθμό οι μεταναστές κανούν δουλειές που ο υπολοιπός πλυθυσμός δεν θελεί να κάνει δημιουργόντας υψηλότερό μισθό για τους ντοπιούς κατοικούς και πολύ συχνά σε χωρές όπως οι ΗΠΑ οι μεταναστές εχούν 2χ πιθανοτότητες από τους ντοπιούς να γίνουν πετυχημενοί επιχειρματίες αλλά υπαρχει μεγαλό πρόβλημα όταν στην χωρά σου δεν μπορείς να βρεις ούτε εσύ δουλεια δηλαδή αν οι Μεταναστές ηρθαν για δουλειά εδώ την γαμησανέ διοτί δεν υπαρχεί(νομιμή)
    5ο: Ναι γίνονταί ακόμα πόλεμοι αλλά είναι πολύ λιγότεροί από πριν 30 χρόνια αλλά περιορίζεται σε μεγαλό βαθμό η πιθανότητα να είσαι πρόσφυγάς.
    6ο: Δεν εχώ ιδεα ποιος είναι .
    7ο: Ναι είναι ότι χειρότερο υπάρχει αυτήν την στιγμή βρες μου μια Ισλαμική χωρά που είναι και πλουσία εχει και δημοκρατικό πολιτευμά και επισής σεβεται σχετικά καλά τα δικαιώματα των γυναικών. Επίσης Υπάρχούν 184.000.000 μουσουλμάνοι που υποστηρίζουν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας.. Επίσης μαλλόν παρερμηνεύεις την πραγματικότητα στον γεωπολιτικό χωρό. Ναι η Ελλάδα Συμμαχεί με την Σ.Α επειδή η Σ.Α. είναι γεωστρατηγικός αντιπαλός της Τουρκίας για το ποιος θα ελεγχεί το Σουνητικό Ισλαμ και επειδή αρχισέ να παιρνεί πετρελαιό από το Καταρ και κακά τα ψεματά εχουν πολλά λεφτα,γενικώς η Γεωπολητική δεν επηρεαζεταί τόσο πολύ από την θρησκειά αν ήταν ετσί η Τουρκία θα εδειχνέ αλληλεγγυή προς τους Μογγολούς Μουσουλμάνους που καταπιεζόνται από το ΚΚΚ. Αυτό δεν σημαινεί ομως Κουδα οτί εμείς οι πολιτές πρεπεί να μενουμέ απραγοί και να δεχομάστε την καταστασή των γυναικών ως είναι στον ισλαμικό κόσμό.
    8ο: Ναι συμφωνώ και σε αυτό απολύτα.
    9ο: Ναι θα τους πάρεις σπίτι σου και θα τους φροντίζεις με τα δικά σου τα λεφτά οι φορολογουμενοί τοσό της Ελλάδας όσο και της Ολλανδίας δεν εχουν καμια υποχρεωσή να ξοδευουν τα χρηματα για ατομα που δεν ξερουν(εκτός ισώς από τον εμβολιασμό ) . Σου προτεινώ αυτό το αρθρό για τον Καναδά vs EU.(https://fee.org/articles/canadas-private-refugee-system/)
    10:δεν εχεις παρει χαμπαρί για Ερντογαν καθόλου ε;
    Φυσικά υπαρχούν και υπερβολικοί φοβοί(καθέ μουσουλμανός είναι και ενας εχθρός) αλλά δεν είναι οτί η ανησυχία μας είναι εντελώς αβασιμή .

    https://www.youtube.com/watch?v=BPw8WGhqMo0
    https://www.youtube.com/watch?v=1biVE2rFcqo&t=323s
    https://www.politifact.com/factchecks/2014/nov/05/ben-shapiro/shapiro-says-majority-muslims-are-radicals/
    https://www.theglobaleconomy.com/rankings/herit_labor_freedom/

  2. Κύριε πώςσαςλένε, κακώς ομιλείτε Ελληνικά. Θα ήταν σωστότερο να ομιλούσατε σομαλέζικα, αφγανέζικα ή μπαγκλαντεσιανά, ώστε να σας κατανοούν άμεσα αυτοί που (απ'ότι αντιλαμβάνονται οι νοήμονες στο βίντεό σας) αντιπροσωπεύετε! Εάν δεν γνωρίζετε, ποτέ δεν είναι αργά. Πηγαίνετε σε αυτές τις χώρες για λίγο καιρό να σας τα μάθουν από την καλή…

  3. Επιτέλους μια εκπομπή που προκαλεί ταυτόχρονα σκέψη, γέλιο και κλάμα για την κατάντια μας (βέβαια θα ήταν κατάντια αν ήμαστε ανώτεροι κ ξεπεσαμε αλλά δεν…). Πολύ εύστοχος.

  4. Εσύ και η φάρα σου που θέλεις τους μετανάστες για να σε πηδάνε με ένα δεκάρικο είσαι μεγάλος ανθρωπιστής .Κάνε τα βίντεο που έχουν πολύ πλάκα όντως και άσε τα άλλα

  5. Κύριε Κούδα, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, σε επόμενο σας video μιλήστε για την αδικία που βιώνει η Ντορουλα μας, που δεν την κάνει υπουργό ο μικρός που είναι κατά της οικογενειοκρατίας

  6. Στο πρώτο επιχειρημα δεν μιλας καν για όσους "Προσφυγες" είναι έξω από τα στρατόπεδα που μένουν στην Αθήνα και έχουν βιάσει κοπέλες (που πίστεψε με είναι πολλοί) και στο δεύτερο επιχείρημα μιλάς για τα εγκλήματα που έχουν κάνει οι Έλληνες (κάπνισμα και παράνομο παρκάρισμα) αλλά δεν μιλάς για τα εγκλήματα των ξένων (βιασμούς δολοφονίες… Που σίγουρα είναι εγκλήματα που έχουν κάνει και Έλληνες αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό) και έχεις και το θράσος να τα συγκρίνεις κιόλας…Εύγε!

  7. Έλληνας να λέει τέτοια πράγματα ? Για την Μακεδονία μας δεν λέει του όμως ! Το πιο αστείο είναι ότι τα λέει όλα αυτά στα ελληνικά ! Ντρέπομαι που έχω το έξτρα γονίδιο του Έλληνα μαζί σου ! Είναι δυνατόν εκεί στο comedy lab να μην έχουν οργανώσει ένα πογκρομ για τον τύπο με αρχηγό τον Σεφερλή κ αντί για τσουγκράνες κ δάδες να έχουν κοφτερά φλογερό εθνικιστικό χιούμορ! Μας αλλοιώνουν τον μπολιτισμο μας

  8. Μπράβο ρε Comedy Lab ΓΤΧΜ!!!
    Το υπόσχομαι, αν κρατήσετε την εκπομπή και αυτή κρατήσει αδιάλλακτη στάση και αλλάξει νούμερο πουκάμισο, μετά από τόσα χρόνια viewer θα κάνω sub!!!
    Άντε γιατί τα προηγούμενα χρόνια, οι πιο πολιτικοποιημένες εκπομπές ήταν οι κρυφοφιλελεδιές του Mikeus. Ο Σίλας είναι μεγάλη κουβέντα αλλά θα έλεγα ότι το στίγμα που άφησε στο κανάλι μάλλον θετικό ήταν…
    Κούδα μη μασάς!!!

  9. Το βίντεο αυτό καταπιάνεται με μια ακραία μειοψηφία, οι απόψεις της οποίας έχουν πολύ μικρό έρεισμα, και που είναι εύκολο να καταρριφθούν. Διαλέγει δηλαδή το εύκολο θύμα λέγοντάς μας πράγματα που οι περισσότεροι ήδη ξέρουμε. Τα όρια, νομίζω, της σάτιρας δεν μόνο η ευστοχία της, αλλά και η αναγκαιότητά της. Τί προσφέρεις αναφέροντας όλες τις μπούρδες που πιστεύει μια χούφτα φασισταριά; Προτείνεις κάποια λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα; Εγώ δεν κατάλαβα τί πρέπει (όχι τί ΔΕΝ πρέπει) να κάνουμε. Πρέπει τα σύνορα να είναι ανοιχτά ή κλειστά; Να δεχόμαστε τους πάντες, κάποιους ή κανέναν;

  10. Μια παρατήρηση. Διάλεξε αν θεωρείς ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Λέγοντας ότι κάπου υπάρχει πόλεμος είναι σαν να λες ότι μόνο αυτοί δικαιολογούνται να πάνε σε άλλες χώρες. Θα είχε ενδιαφέρον να είχες δώσεις μια ξεκάθαρη απάντηση… Επίσης κόσμος πάνω από 100 χώρες έχει έρθει στην Ελλάδα. Δεν γίνεται σε 100+ χώρες να γίνεται πόλεμος. Άρα; Απλά στην Ελλάδα μέχρι εκεί μπορεί να αντιδράσει ο μέσος πολίτης. Καλό θα ήταν να πει ότι αυτοί δεν θα έπρεπε να είναι εδώ. Αλλά η Ελλάδα μόνη της δεν μπορεί να σταματήσει όλη αυτή την κατάσταση. Οπότε μιλάμε μάλλον για τους σημερινούς Άθλιους που όλοι καταλήγουν τρώγονται μεταξύ τους σε έναν σκληρό και άδικο κόσμο, με μερικούς και όχι όλους να είναι τυχεροί..

  11. Εμπνευσμένο και πολύ πιο ευρηματικό από το πρώτο.
    Υ.Γ. Μην ξαναφορέσεις αυτό το πουκάμισο. Σου κάνει βυζιά.

  12. Κάκιστη προσέγγιση έστω και αν ειναι για "πλακα". Ειδικά οι συγκρίσεις είναι ατοπες. Σίγουρα οι πρόσφυγες και οι μετανάστες δεν είναι εγκληματίες και δεν θέλουν να μας καταστρέψουν προφανώς αλλα το να βάζεις όλους τους Έλληνες στο ίδιο καζάνι είναι το ίδιο προκατειλημμένη άποψη με το να χαρακτηρίζεις τους πρόσφυγες και τους μετανάστες τζιχαντιστες.

  13. Ολα οσα λες ειναι μπουρδες που ακούγονται σωστα στα αφτια των ηλιθιων. Αλλα ας πουμε οτι και οκ να ηταν, πως σας φαινεται εσας να ερχονται σε ενα οικονομικα κατεστραμενο κρατος για να σωθουν ενω απο εκει που φεύγουν διπλα εχει παμπλουτα κρατη? Αρα να σωθούν εδω λιγο δυσκολο, μηπως θελετε να ερχονται για αλλους λογους? Μηπως το παιζεται πολυ καλοι και εισαστε το αναποδο? Αν το σκεφτεις λογικα εκει καταλήγεις.

  14. αν θελει καποιος να μαθει πως μπορουν να χωρεσουν απειρες μαλακιες σε 11 λεπτα μπορει να δει αυτο το βιντεο…

  15. Μάλιστα… Δλδ ας μπουν όλοι μέσα…Ας αφήσουμε τα εθνικά θέματα και ας μηλισουμε ξεκάθαρα για τα κοινωνικά… ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!!… οποιοδήποτε άλλο επιχείρημα είναι άκυρο… Γιατί για τις κοπέλες που βιαστικάν από αυτά τα καθίκια ο χρόνος δεν θα γυρίσει πίσω… Και μην μου πει κανείς ότι υπάρχουν και Έλληνες βιαστές γιατί σίγουρα είναι πολύ λιγότεροι απ τους λαθρομετανάστες!

  16. Ωραίος, αλλά κάτι τέτοιες ώρες ξενερώνω να βλέπω τί κόσμος ακολουθεί το κανάλι… πες τα εσύ φίλε για τους καλούς που τα εκτιμάνε και άσε την πλέμπα να λέει παπαριες, αν διάβαζαν περισσότερο όταν έπρεπε δε θα είχαν μείνει ντουβάρια