Νίκη με 10-6 για τους Μπλε




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Λέτε για τις φωνές του Κόρο και του Ασημακόπουλου που αυτές οι φωνές υπάρχουν σε όλα τα survivor και δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν (είτε θα είναι σαν τον Μακρόπουλο για να αποσυντονίσουν τον αντίπαλο, είτε για να εμψυχώσουν τον συμπαίκτη του βλέπε Νικολέττα). Το πιο τραγικό που εγώ προσωπικά δεν ανέχομαι είναι τα μαθήματα ηθικής και σεβασμού που έκαναν ο Σάκης και η Μαριαλένα, όταν οι ίδιοι έδειχναν ασέβεια ως προς τον Λιβάνη. Οκ! Βοήθησε η όλη φάση να γίνει πιο δημοφιλής, αλλά δεν ήταν και ότι το καλύτερο να βλέπεις την σύντροφο σου να χαμουρεύεται με τον πρώην της για να κερδίσει παραπάνω τηλεοπτικό χρόνο. Βέβαια μπορεί ο δικός μου κώδικας ηθικής να είναι συντηρητικός και πλέον αυτό που έκαναν μέσα στο παιχνίδι Σάκης και Μαριαλένα να ήταν φυσιολογικό για τους περισσότερους, που σαφώς είχαν δικαίωμα να κάνουν ότι ήθελαν, αλλά βρίσκω τραγικό να που έκαναν μαθήματα ηθικής και σεβασμού αυτοί οι δυο και που απειλούσαν τα μαγαζιά Κόρο και Ασημακόπουλου που δίνουν θέσεις εργασίας σε μερικούς, επειδή ο Ατζουν μόνταρε έτσι το πλάνο για να μην φανούν κακοί ένας ποζεράς, ένας κηφήνας και μια κωλοτούμπα!

  2. I am Românian and IT’s great to see that greece and România played the Game thogheder ,i wish survivor Greece would have subtitles so i can understande what s going on as i saw really interesting people in survivor greece ❤️❤️❤️ love from România

  3. Παρακαλούνται οι Κόρο και Ασημακόπουλος να μαζέψουν τα λαρύγγια τους από τον στίβο εμποδίων γιατί εμποδίζουν…εκ της διευθύνσεως.???