Ναυσικά vs Ασημίνα | Survivor | 02/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

9 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αν και είμαι με διάσημουs μπράβο στην Ασημίνα μου βγάζει κάτι από Δαλάκα και μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλή παίκτρια από την άλλη η Ναυσικά είναι αρκετά γρήγορη δεν έχει στόχο όμωs πρέπει να βελτιωθεί.

  2. Ασημίνα 7-1…. Πολύ καλή αγωνιστικά! Στα στατιστικά παίζει να είναι και η πρώτη απο όλους ως τώρα μαζί με Μπέλλο ο οποίος έχει 8-3 (ναι συμπεριλαμβανόμενος και ο Πηλίδης με 7-5). Παρασκευή και Άσπα οι αμέσως επόμενες καλύτερες στους Μαχητές με 6-3 η πρώτη και 6-4 η δεύτερη! Η Πελαγία επίσης στους τελευταίους 3 αγώνες έφερε 2 νίκες! Οι υπόλοιπες (Σοφιάνα και Κρυσταλλία) μέσα σε λίγο καιρό πιστεύω θα ανέβουν επίσης! Γενικά οι μαχήτριες σαν να είναι η μία καλύτερη απο την άλλη φέτος! Η Βρυσιήδα κάνει την έκπληξη στους Διάσημους με 5-2 απο τις κοπέλες και πάει πρώτη απο τις κοπέλες των κόκκινων μαζί με τον Λάμπρο με 6-2 (Λάμπρο μου δίνεις ελπίδα να πάω του χρόνου!) Χειρότεροι παίκτες ως τώρα νομίζω είναι ο Γιάννης με 0-5 μαζί με Βαλάντη με 1-5 και απο Μαχητές δυστυχώς είναι ο Σάββας με 2-5 (δεν τον είχα για αδύναμο αλλά τους μισούς αγώνες τους έπαιξε με Πηλίδη) και Σπύρος Μαρτίκας με 4-6.

  3. Η υπεροπτρια Ασημινα εβλεπε στο run τη πλατη της Ναυσικας!Γενικα νομιζω οτι οι διασημοι στο συνολο ειναι καλυτεροι στα run απο τους μαχητες κυριως στις γυναικες!

  4. Σε πολυ κακη μερα η κατα τα αλλα δυνατη Ναυσικα σημερα. Χατζηγεωργιου η αρσενικη Σαλαγκουδη, Βρισηιδα εκπληξη μεχρι τωρα