Νεύρα ανάμεσα σε Μυριέλλα & Ευρυδίκη | Survivor | 29/12/2021




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Για την Ευριδικη ξεραμε οτι ειναι προβληματικο ατομο μας προεκυψε και ο Βαλαντης αν και ειχαμε καταλαβει κατι απ το παρελθον.

  2. Ηξερα απο την αρχη πως η Ευρυδικη θα δημιουργούσε φασαριες διοτι έχουμε δει την συμπεριφορά της απο προηγούμενα ριαλιτι αλλα και συνεντεύξεις. Αγενής, με μονιμο υφακι, ειρωνική, εξυπνακιας και αλαζονική. Κοπανάει συνεχως το παλιο θέμα της υγείας της για να εχει άλλοθι για τον κακο χαρακτηρα της, ημαρτον πια. Πραγματικα ο,τι χειροτερο υπαρχει σε ανθρωπο…

  3. Απορώ πως οι συμπαίκτες της δε ψαξαν λίγο το τι είναι ο καθένας εκεί μέσα για να δούνε ότι η Ευριδίκη εχει ψυχικά προβλήματα.

  4. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ-ΕΣ ,ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΣΤΑ ΡΙΑΛΙΤΥ…..Η ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ….ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΡΗΣΗΙΔΑ…..

  5. Η Μυριέλλα είναι καλή κοπέλα μάλλον η Ευριδίκη θέλει να τσακώνεται και να έχει τα φώτα επάνω τηs.

  6. Η Μυριελλα είναι ξεκαθαρα το καλύτερο το κορίτσι εκει μέσα. Ευγενική και καλόκαρδη. Δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η επίθεση προς εκείνη