ΞΥΡΙΣΜΕΝΕΣ VS ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ || SokMorningShow || SokFM 104.8




07.00-11.00: SokFM Morning Show με τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα

Site:
Facebook:
Twitter: www.twitter.com/sokfm
Instagram: www.instagram.com/sokfm
SokFm Morning Show:
Podcast:

Βίντεο από το κανάλι Sok FM 1048


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

13 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ξερεις ποιο αλλο μερος του σωματος σου εχει τριχες; Το κεφαλι… Αι ξυρισου και βαλε μαντηλα

  2. Βασικά πιστεύω ότι δεν έχει νά κάνει με ρατσισμό ή σεξισμό έχει να κάνει ότι κάποτε οι γυναίκες έτσι ήταν όταν η μόδα επέβαλε το ξύρισμα παντού όχι ότι μας χάλασε όλες πήγαν και τό έκαναν τώρα όμως βλέπουμε ορισμένες ότι δεν το κάνουν και μας κακο φαινεται εεε τι να κάνουμε καί τά δύο φύλα έτσι τα έπλασε ο Θεός με τρίχες για αυτό μην ασχολείστε με τρίχες….

  3. Θυχτικατε αλλά όταν τύχει και βγείτε με κανένα γκομενάκι και έχει τίποτα αξύριστο λίγο πόδι η μπορεί να έχει κανένα σημάδι αμέσως με τους φίλους σας να κοροϊδεψετε ,μαλακα είχε εκείνο μαλακα είχε το άλλο !! Άσε τώρα !! Μια χαρά τα είπε το κορίτσι η περιποίηση είναι πολύ δουλειά!!!

  4. Δεν έχει άδικο η κυρία νομικός αν κρίνουμε από τα λόγια μιας δαιμονισμενης πριν καμία δεκαριά χρόνια που μίλησε ο διάβολος μέσα από αυτήν και είπε ότι εγώ θα κάνω τις γυναίκες άνδρες και τους άνδρες γυναίκες

  5. Σεξιστικό και ρατσιστικό;Για αυτές που προκαλούν με άκυρες φωτό ανέφερε γενικά θεωρώ που προσβλήθηκατε;

  6. Αν αύριο Ελίνα το κάνει η κόρη σου αυτό η ο γιός σου έλα να μας πεις πόσο ρατσιστικό και εξευτελιστικό είναι. Μια χαρά τα είπε η κοπέλα. Μάθαμε τώρα οτι δεν μας αρέσει οτι είναι σωστό να διαφωνούμε και να κατηγορούμε. Έλεος πια. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

  7. Καλά τα είπε δε φτάνει που είμαστε εμείς μέσα στην μπιχλα και στην τρίχα θα είναι και οι γυναίκες…. Μια χαρά την βρίσκω.