+οικίες επ. 01: Πώς είναι να είσαι από τη Νέα Σμύρνη;
Η εκπομπή +οικίες βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη για να γνωρίσει το παρελθόν, αλλά και το παρόν της περιοχής. Μια περιοχή γεμάτη από ιστορικές μνήμες μιας και εκεί αποφάσισαν να εγκατασταθούν πολλοί πρόσφυγες από την Σμύρνη μετά την καταστροφή της. Συνάντησε ανθρώπους από το χώρο του Αθλητισμού, της Ηθοποιίας και της Μουσικής. Πήγε γήπεδο! Και όχι σε κάποιο τυχαίο φυσικά, αλλά στου Πανιωνίου! Και επειδή Νέα Σμύρνη σημαίνει και διασκέδαση μας έδειξε που και πως… το ρίχνουν έξω οι Νέο- Σμυρνιώτες!

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τ χανούμια που γράφουν το ψέμα τους εδώ μέσα ή ειναι 14 χρονών ή έχουν iq χαμηλότερο και απο σοβά..

    Μια μικρή υπενθύμιση μονάχα..

    Πριν καμια 20αρια+ χρόνια ρωτάγατε να ανοίξετε στα μουλωχτά για να μην σας πειράξουμε.Δεν ακούσατε ,ανοίξατε σε ένα γκαράζ αμφιθέας και μέσα σε ενα βράδυ σας το βάλαμε και φωτιά.Απο τότε τουμπεκί κανονικό.
    Ρωτήστε και κανα μεγαλύτερο βρε χαζούληδες..εκτίθεστε!

  2. Γέννημα θρέμμα Νέα Σμύρνη έζησα 37 χρόνια. Τώρα ζω αλλού αλλά πάντα γυρίζω εκεί στα πάτρια εδάφη όταν θέλω να χαθώ στις αναμνήσεις της νιότης μου. Όμως η Νέα Σμύρνη που γνώρισα εγώ δεν υπάρχει πια. Canadian toast, Γαλαξίας, Jifies και η πλατεία με δρόμο γύρω γύρω.

  3. Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά… Έχω μείνει λίγα χρόνο στη νέα Σμύρνη και βλέποντας το με έκανε να θυμηθώ πολύ όμορφα Χρόνια…