Οι νικητές στο μεγάλο πάρτυ




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μου λείπει το 2019, γιατί μπορεί να μην είχε τηλεθέαση όπως τα υπόλοιπα, αλλά όσοι το βλέπαμε και σχολιάζαμε περνάγαμε τέλεια και γελάγαμε. Φέτος ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά τελειώνει και σαν twitter και σαν youtube (σχόλια κυρίως) η αίσθηση που μου αφήνει είναι ότι έφυγαν οι πραγματικοί φαν του survivor και έμεινα οι φαν του big brother. Που είναι ειρωνικοί, προσβλητικοί, ανόητοι και προσπαθούν να σου επιβάλλουν την άποψη τους. Οπότε κλείνοντας το survivor 2021 θεωρώ ότι η πιο φθηνή, στημένη και τραγική χρόνια είναι η φετινή! Δεν θέλω να ξανά δω κανέναν από αυτούς σε survivor all star, εκτός από δυο τρεις παίκτες (ίσως και παραπάνω) που πραγματικά αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία (είναι παίκτες που έφυγαν λόγω τραυματισμού ή υγείας και αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία). Τέλος, προτιμώ να βλέπουν το παιχνίδι οι φαν του survivor, παρά του big brother.
    Υ.Γ.: Προτιμώ το Ελληνό-Τουρκικό, γιατί ήταν survivor και όχι big brother. Δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο πότε στην ζωή μου από το big brother γιατί είναι το πιο ανούσιο ριάλιτι που υπάρχει και χωρίς concept (survivor=εμπειρία και αγωνίσματα, masterchef=μαγειρική, gntm=modelling και ακόμα και το bachelor έχει ένα concept, το big brother τι ακριβώς βλέπεις πως πλένεται ο άλλος πάρε κιάλια και δες το απέναντι διαμέρισμα δεν χρειάζεται να καις ρεύμα για το τίποτα). Είχε απόλυτο δίκιο ο Κοψιδάς και συγγνώμη που τον αμφισβήτησα το φετινό κοινό ήταν για big brother και μόνο!!!!!

  2. Εγώ το ήξερα ότι θα χάσουν η Κόκκινη έχει γίνει παραδώσει πλέον και ας το έλεγε ο κωσταντινος ότι θα κερδίσουν η Κόκκινη. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ρουμανιας μόνο αυτή το άξιζαν όσο για ασημακοπουλος γορο καλό αφανισμό στα σκουπίδια. ??

  3. ena epathlo ine kai h ellada autos o kosmos diladi kateutheian na brisoun ton asimakopoulo ton koro gia thn profora tou…..ti fasi re anti na grapsete kati kalo gia to epathlo kitajte ti sas ekane to survivor

  4. Η τελευταία φορά που διασκέδασα με κάτι τέτοιο ήταν στα 10 μου; Όχι πολύ λέω. Στα 10 μου ήμουν πολύ ώριμη.

  5. Δεν καταλαβαινω ενα πραγμα στον ασημ. Γιατι "παθιαζεται" τοσο με τα καλα επαθλα; πισινες,χωρό, κοτερα κλπ; Αυτα τα εχει ζησει σιγουρα ετσι κι αλλιως στην ζωη του, γιατι κανει λες και επιασε το τραγο απ τα @@;