Οι παίκτες καλούνται να επιλέξουν νέο αρχηγό | Big Brother | 22/10/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πόση κακία αυτό το βλέμμα της Σαμανθας!! Πολλά νεύρα, θυμός σ'ενα τόσο νεαρό κορίτσι λες και της φταίει όλος ο κόσμος!!! Καθόλου τηλεοπτικό πρόσωπο κι εύχομαι να φύγει..!!!

  2. Οχι καθολου δεν συνεννοηθηκαν η χαζο κλικα μα τι λετε τωρα απλα τυχαια η και τηλεπαθητικα ψηφισαν παλι το ιδιο τα τουβλα

  3. Εντωμεταξύ παρατηρώ σχόλια κατά της Ευδοκίας από άτομα που δεν έχουν ξανασχολιασει και αναρωτιέμαι τι παίζει. Προφανώς και ο καθένας έχει την αποψη του αλλα πως γίνεται να σχολιάζουν υπέρ της Μαίρης που ψήφισε για αρχηγό την Ευδοκία ενώ μέχρι πριν μια μερα συμφώνησε με την Άννα πως έχει κάνει κόμμα με την Ανχελιτα η να λενε πως η Ευδοκία χαζογελάει και ειναι σαν την Άννα Μαρία; ποιος δεν θα χαμογελούσε όταν επι 2 μήνες ήταν υποψήφιος και τωρα βλέπει να μην είναι πια στο επίκεντρο της ψήφου και τον αφήνουν επιτέλους ήσυχο; επιχειρήματα απο κανεναν απλα λενε κάτι για να φανεί πως είπαν.

  4. Bb μη ξεχάσεις να ευχαριστησεις την Σαμανθα εκ μέρους μας που μας έβρισε και μας είπε μαλακες την ώρα που την αγκάλιασε η Ανχελιτα όταν έφυγε ο Μιχάλης. (Υπάρχει το στιγμιότυπο στο βίντεο της αποχώρησης). Πες της επίσης ότι έρχεται η σειρά της να βγει έξω και να πάει τρεχαλα σπίτι της. Είδαμε το ποιόν του χαρακτήρα της και ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από το σπίτι του Big brother.

  5. Απλά γελάω με τη συνεννόηση της κλίκας ΞΑΝΑ. Και φυσικά με αυτούς που λένε ότι δεν συνεννοούνται! Επίσης γελάω με τον τρόπο που τους γλενταει η Ευδοκία!

  6. Η ΜΑΙΡΗ ψήφισε ΕΥΔΟΚΙΑ, επειδή Η ΕΥΔΟΚΙΑ, δεν έχει αναδειχθεί ποτέ ΑΡΧΗΓΟΣ.
    Η ΕΥΔΟΚΙΑ όμως, δεν ψήφισε ΜΑΙΡΗ για ΑΡΧΗΓΟ, αλλά ΝΙΚΟ,
    ο οποίος έχει αναδειχθεί 3 φορές αρχηγός μέχρι τώρα!!!!!!!!!!!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ, γιατί θα μπορούσε αυτή τη βδομάδα να αποφύγει την #ταλαιπωρία# η ΜΑΙΡΗ..

  7. Υπερηφανη η μαμα της ανχελιτας,που την βλεπει να κανει σεξ και να την βλεπει ολη η υφηλιος,μπραβο!!!

  8. Η εντολή εδόθη…?
    Νικολάκη ούτε κ συ την Μαίρη ?ΔΕΝ ψήφισες για αρχηγό που ποτέ δεν έχει γίνει????
    Μαιρούλα!!!??????

  9. ante re seis pou einai KLIKA , exoun tilepatheia kai kanonisan EGEFALIKA na vgaloun ton KOYTOPONIRO ton VlaxoKritiko . Eno oi alloi psifisan entelos dikaia kai mpravo tous !!

  10. Η Μαιρη ψηφιζει υπουλα την Ευδοκια η οποια δεν εχει αναγκη μιας και η κλικα εχασε απο ενα μελος της και δεν εχει πλεον την δυναμη ασε που η κλικα αλλαξε στρατηγικη και το δει και το ξερει

  11. Ότι έκλαψαν για το Μιχάλη ??πείτε απλά δεν αντέχεται που δεν σας βγαίνουν τα σχέδια

  12. δεν μπορώ να βλέπω την σαμανθα με τόσο γυναικεία φορέματα, είναι λες και βλέπω τον μπαμπά μου με φουστάνι!

  13. που παει ο βαλαντησ?????αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!η σαμανθα αρχηγος???αχαχαχααχαχαχαχ!!θα παρει οπλο!!ελα ρε μαιρουλα…καντα ολα ωπαααααααααααααα

  14. Δεν θα πέσει βιντεακι με την μαμά της Ανχελιτας? Αντε για να σχολιάσουμε τα αστεία που είπε για την κόρη της. ..προφανώς η μαμά βλέπει άλλο ριαλιτι …??

  15. Από την μία η κλίκα ψήφισε αυτούs που υποστηρίζει και από την άλλη η παρέα τηs Μαίρηs το ίδιο και μεταξύ Μαίρηs και Κώστα θα προτιμούσα την Μαίρη για αρχηγό.