Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη μετά την αποχώρηση του | Big Brother | 22/10/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τον ξέρω προσωπικά τον Μιχάλη. Είναι καταπληκτικό παιδί. Είναι σπαθί. Είναι καλός φίλος. Βοηθάει όσο μπορει όποιον μπορεί χωρίς να έχει κέρδος απο πίσω. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με Νάξο, πήγα για δουλειά άσχετη και με εξυπηρέτησε με επαφές και κόσμο και με βοήθησε χωρίς κανένα προσωπικο του όφελος. Απορώ ρε Μιχάλη μάγκα φίλε μου που τόσο σε εκτιμω Και το εννοω γιατί κόλλησες με την παρέα του γλίτσα Steve Πέτσα ; Τι είχαν να σου πρόσφερουν ρε φίλε; Εσυ είσαι 10 επίπεδα πιο πάνω. Να είσαι πάντα καλά

  2. Το Ότι Μας Είπε Μαλακες Η Σαμανθα Στο live Γιατί Δεν Ψηφίσαμε Τον Μιχάλη Να Μείνει Δεν Τα Βλέπετε Αυτά. Απλός Τα Κουκουλωνεται. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

  3. Ηταν δικαιο και εγινε πραξη στο καλο αβουλο πιονι της κλικας . Η Σαμανθα απλα φοβαται οτι ειναι η επομενη για αυτο σπαραξε οχι για το Μιχαλη λογικα. Μιχαλιο καλη συνεχεια σε οτι κανεις και να εισαι καλα στην ζωη σου.

  4. Έκλαψε η κλίκα επειδή δεν τους βγαίνουν τα σχέδια τους ,μην χαίρεσαι Μιχάλη, πιόνι σε ειχαν

  5. Σαμανθα όταν εκλεγες έλεγες τούς τηλεθεατής Μαλακες το ακούσαμε…..Τον ρουφιάνο πολύ τον αγάπησαν την ρουφιανιά κανείς ένας από τους ρουφιανους εισουν εσει…..Τον πουλοπουλο ή ροχαλητα και το κανισακι τής νομίζουν ότι τούς αγαπάει ο κόσμος ετοιμάστε τής βαλίτσες σάς….Και το κρητικό το ρουφιανομαγαζο τη σίχαμα είναι ρουφιανοπαρεουλα Άντε Για.!!!

  6. Πιστευω οτι το κατευθυνει η παραγωγη. Υπαρχουν καλες και κακες στιγμες για καποιους , οποτε εξαρταται τι δειχνεις και διαμορφωνεται το αποτελεσμα αναλογα

  7. Η αιτια που σε ψηφησαν ειναι οτι εκανες καυγα οταν σας εκαναν την παρατηρηση συμπαικτες σας οτι δεν αφηνατε την Ευδοκια να παει στο καπνηστηριο. Αυτο που κανατε ηταν μπουλινγκ και θελατε να βγειτε και απο πανω.