Ο Βαλάντης ζήτησε συγγνώμη από τη Μυριέλλα: Είμαι φωνακλάς | Survivor | 05/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Βαλάντη θα δείξει ο καιρός το ποιος είσαι… Κ τι είσαι γιατί σε βρίζουν κ σε κράζουν γιατί υποστηρίζουν το λαμπρό που δεν τον ήξερε ούτε η ζουγκλα κ τωρα μας μαθαίνει… Ηθοποιός ;είναι το παιδι δημοσιογράφος; Βαλάντη υπομονή τα φενομαι τα βλέπει ο άνθρωπος στο τέλος όχι τώρα…

  2. Με τρομάζουν αυτοί οι άνθρωποι σαν τον Βαλάντη. Που τη μία στιγμή είναι ήρεμοι και γαλήνιοι και την άλλη στιγμή παθαίνουν κρίσεις, αλλάζει το βλέμμα τους, γίνονται επιθετικοί και μερικές φορές επικίνδυνοι. Και όχι μη τα ρίχνουμε όλα στην πείνα και στις δύσκολες συνθήκες. Ίσα ίσα που σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες και πίεσης φαίνεται ο πραγματικός χαρακτήρας ενός ανθρώπου.
    Απαράδεκτος, επικίνδυνος και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να το ξανακάνει. Η παραγωγή θα έπρεπε να πάρει τα μέτρα της και να τον αποβάλλει από το παιχνίδι. Σε μια χρονιά όπου είχαμε 15 γυναικοκτονίες λόγω "κακιάς στιγμής", δε θα πρέπει να δίνεται βήμα και χώρο σε τέτοιες επικίνδυνες συμπεριφορές.

  3. Το βαλαντη τον ξέρω προσωπικά είναι καλό παλικάρι άνθρωπος πάνω από ολλα και αν φωνάζει για το καλό τους από τον βαλαντη έχουν να πάρουν αρκετά εκεί πας για αθλητισμό και όχι φιλάκια καρδούλες αγκαλιές εγώ ντρέπομαι όταν μου ρίχνεται δεν το θέλω είναι βιασμός οι σχέσεις δεν γίνονται έτσι χρειάζεται χρόνος για μια σχέσει δουλειά δεν πάει έτσι να πάρουμε στο σακί μας ότι νανε βαλαντη σε ζηλεύουν πολύ εδώ μέσα όταν θα έρθει οι ώρα θα στα πω από κοντά φιλιά αδελφάκι βαλαντη καλή δύναμη κράτα γερά είμαι μαζί σου και χαίρομαι που είσαι άντρας Ανατολίτης ? αφού με ξέρεις πως είμαι και εγώ Ανατολίτης άντρας εγώ τέτοια καμάκι δεν τα πάω και δεν τα υπολογίζω πετάω λευκή πετσέτα

  4. Αυτό το "έτσι είμαι εγώ" είναι η χειρότερη δικαιολογία για μια κακή πράξη. Ακόμα περισσότερο αν δεν μιλάμε για ένα περιστατικό, αλλά για μια συνεχή συμπεριφορά. Είναι σίγουρο ότι όποιος το λέει θα το ξανακάνει. Τουλάχιστον εγώ έτσι πιστεύω.

    Γενικό συμπέρασμα και εκτός παιχνιδιού.

  5. Ένα ψυχολόγο για τον κύριο Βαλάντη..
    Τι κάνει η παραγωγή?αυτός θα σκοτώσει κανέναν είναι επικίνδυνος

  6. Δεν ξέρω αν φταίει η πείνα, δεν ξέρω αν το κάνει γιατί νιώθει ότι είναι ο δεύτερος Τριανταφυλλος ,( καμία σχέση),δεν ξέρω αν γουστάρει την κοπέλα, αυτό που ξέρω είναι ότι ο άνθρωπος έχει τρομακτικά μεγάλο, τεράστιο πρόβλημα και δεν μπορώ να καταλάβω την παραγωγή που δεν κάνει τίποτα, που βρίζει και τα σχετικά και μετά ζητάει συγνώμη ,σιγά μην την εννοεί..εγώ τον ήξερα τον Βαλαντη και είχα μείνει στα τραγούδια του και μου άρεσαν κάνα 2,με 3 τραγούδια και ειχα μείνει εκεί…δεν τον ήξερα ούτε θέλω να τον γνωρίσω αλλά καλά θα κάνει η παραγωγή να μην κουράσει με το βαλαντη που δεν κάνει απολύτως τίποτα, απολύτως όμως και φωνάζει τους άλλους για ασήμαντα πράγματα έτσι για το θεαθήναι..ειλικρινα έλεος

  7. Το γεγονός ότι της έλεγε ότι δεν έχει καταφέρει τίποτα στην ζωή της τι σχέση έχει με το εάν είναι φωνακλάς;; Επίσης , αν παραμείνει λέει θα έχει άλλη συμπεριφορά . Βασιλιάς Μπιφτέκης 2022

  8. Θα την συγχωρέσει παιδιά…θα κοιμηθώ ήσυχη!!ότι πει ο αρχηγός της ψυχολογικής βιας

  9. ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΙΑ Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΡΙΕΛΛΑ!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΛΑΝΤΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ!!!

  10. Είμαι σίγουρος πώς τον ειδοποίησαν οτι έχει αρνητικά σχόλια εξω,γι'αυτο και αλαξε έτσι.Αυτο το Σκάι και η εκπομπή της Μαλεσκου..τι να πω απαράδεκτοι!
    Δεν μαλακωσε απο μονος του.Και απο έξω θα τον ενημερώνουν συνέχεια για την στρατηγική του.