Ο Γιώργος Λιανός εξηγεί τους αγώνες κατάταξης και οι αντιδράσεις των παικτών




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ποσό άδικο για τον Σακη αυτοί οι αγώνες κατάταξης;;; έχει νικήσει τόσες φορες αξία το παιδί.. έλεος.. έπρεπε μια τριάδα να περάσει ημιτελικό κ μετά τελικό.

  2. Ηλίας:Πολύ καλή ψυχή, είσαι πολύ καλό παιδί αξίζεις πολλά. Μαριαλένα:Πολύ καλή και δυνατή παίκτρια μην γκρινιάζεις πολύ δεν σου πάει. Σάκης:Μακράν ο καλύτερος παίκτης πολύ καλό παιδί αξίζεις να είσαι πρώτος……..Παμε δυνατά ??????

  3. Γιατί να μην πάνε οι 4 παίκτεs κατευθείαν στον ημιτελικό όπωs αλλεs χρονιέs στην Αθήνα και να γίνονται αγώνεs κατάταξηs.

  4. Ρε ειλικρινα πως μπορειτε να υποστιριζεται τον σακη. Ειστε οι ιδιοι που υποστηριζατε τζειμς και νικο. Μονο καλος στα αγωνισματα ειναι. Εχει προχωρησει στο παιχνδι με πονηρια και ψεματα. Ελεικρινα οι μονοι που το αξιζουν ειναι ο ηλιας και ο κορο ειναι οι πιο καθαροι στις πραξεις τους και εχουν πεινασει οσο κανενας αλλος.

  5. Πάμε παικτουρα αγώνα Κατάταξης ξέρεις τι πρέπει να κάνεις μπες μέσα και δείξε στους ρουφιάνο αμιγκος πιος είναι ο καλύτερος παίκτης εκεί μέσα καλή επιτυχία. ???

  6. Μπράβο στα παιδιά που καταφέρανε να φτάσουν μέχρι εδώ μέσα από τόσες πολλές κακουχίες, όχι φαΐ, βρώμα, ιδρώτας, όχι μπάνιο, ανάγκη στα χόρτα και κακός καιρός. Ειδικά στον Κορο και την Μαριαλένα που είναι από την αρχή μέσα τα παιδιά και καταφέρανε με τόσο πολύ κόπο να φτάσουν μέχρι εδώ!!