Ο Ηλίας αγανακτεί από τις αστοχίες του




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

40 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Ηλίαs δυστυχώs στον στόχο δεν μπορεί εδώ και ένα μήνα δεν ξέρω τι έχει πάθει έχει πέσει κατακόρυφα η αποδοσή του είναι η κούραση δεν ξέρω τι είναι.

  2. Σάκη εισουν σήμερα Αστάματητος έδωσες φάπα στην Μαριάλενα και Ηλία που όλο λέει θα μπει να το απολαύσει και μετά θα παίξει σοβαρά για την νίκη ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβαινει ετσι δεν κερδίζεις τον αντηπαλο καλή επιτυχία στο αύριο αγώνα και ας κερδίσει ο καλύτερος παίκτης το εισιτήριο για τα Ημιτελικα.

  3. Το πιο βαρετό Survivor όλων των εποχών κατάντησε φέτος,ούτε υπάρχει ανταγωνισμός ούτε ενδιαφέρον,παίζει ένας αθλητής με μερικούς τυχαίους και μια γυναίκα,εύκολη υπόθεση για οποιονδήποτε στην θέση του,απλά ο Σάκης βρήκε ανοιχτό πεδίο και του εφεξε. Σιγά το ενδιαφέρον που υπάρχει όταν ξέρουμε προκαταβολικά ποιος κερδαει,και εκτός τούτου όπως φάνηκε και εχθές η παραγωγή προωθεί το ζευγαράκι του παραλόγου.

  4. Ο Ηλίας 10 λεπτά πριν το αγώνισμα:Πρώτα από όλα θα το απολαύσω
    Τώρα:Ο Ηλίας αγανακταει από τις αστοχίες του

  5. Ο Ηλίας σε όλα τα ομαδικά είναι ο καλύτερος παίχτης και με τέλεια ψυχολογία και στα ατομικά είναι λες και έχει μόνο 2 ώρες ζωής

  6. Είδα YouTube Τουρκία survivor είναι ίδιο στίβος μάχης Ελλάδα αλλά διαφορετικά στόχος Τουρκία απλά στόχος 5 μπαλάκια αλλά Ελλάδα διπλό στόχος παζλ και κυβακια είναι πολύ κουραστικά ντροπή δεν είναι σωστά

  7. Στην αρχή με τον Σάκη ο Ηλίας δεν βρήκε το στοχο,χτυπούσε τον παγκο τώρα με τη μαριαλενα το βρήκε αλλά και πάλι στο δευτερόλεπτο κερδίζει λογο το οτι είναι πιο γρήγορος στο ραν

  8. Τον λυπάμαι τον Ηλία αλλά όταν η Μαριαλενα "αγανακταει'' σας πειράζει και την κράζετε! Τώρα που το κάνει ο Ηλίας όμως τον υποστηρίζετε και του συμπαραστεκεστε! (εγώ δεν έχω πρόβλημα να εκτονώνεται κανένας γτ το βρίσκω φυσιολογικό)

  9. Ο Σακης ο παιχταρας οταν του χαριζε ζωες η Μαριαλενα να νικησει τους αλλους ηταν καλα. Σημερα που την βλεπει να καταρεει την πηγε τρενο . Δεν της χαρισε ουτε μια νικη να την ξεκουρασει . Βεβαια της ειπε τωρα που νικησα ολη την ενεργεια μου θα τη στειλω σε σενα…πολυ σημαντικη βοηθεια. Γεια σου Σακη αντρακλα. Μαριαλενα τωρα μπορεις να δεις ποσο ζωον εισαι.

  10. Παιδιά εσείς βάζετε μόνο τον Σάκη για νικητή μόνο για αγωνιστικό τητα οκ αλλά δεν είναι έτσι οποίος πάει και είναι καλός στα αγωνίσματα τον τριαντάφυλλο λόγω χαρακτήρα τον κρατήσατε δεν βλέπετε ο Ηλίας σταμητησε να ασχολείται αυτοί όμως δεν σταμητησαν σταμητησε ρε παιδιά να λέτε για έμετους φτάνει το σταμητησε αυτοί όμως όχι δεν το βλέπετε

  11. Σήμερα που δεν παίζει ο Κόρο, βάλανε ένα παιχνίδι που χρειάζεται δύναμη (για να πέσουν οι κύβοι). Κόρο μάλλον δεν σε πολυσυμπαθεί ο ατζούν.