Ο Ηλίας δίνει τον Αλέξη για υποψήφιο και ο Κόρο τον Κώστα




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ηλία εισαι ότι καλύτερο ρε φιλε αλλά βγαλε αυτή τη κορδέλα από το κεφάλι σου σαν την pocahontas εισαι..❤

  2. Κακο να δίνετε ατομική σε πενταχρονα….Μα τι του έταξε ποια αυτος ο κογο για να δώσει Άλεξ? Τη στολη του σπαιντερμαν?

  3. Εάν κάτσει ο σιχαμερός ο παπάς και φύγει το βούρλο η Χριστίνα θα είναι φουλ στημένο για ίντριγκα και δεν το ξαναβλεπω.

  4. Ειναι ολοι τους μπουμπουκια …καλως η κακως το survivor εχει γινει reality κ οχι τοσο παιχνιδι επιβιωσης. Νοσταλγω το παλιο survivor στο mega αυτο ηταν παιχνιδι επιβιωσης κ ειχε ελαχιστα στοιχεια reality

  5. Καποτε ο Αλεξ ειχε πει για τον Νταφη οτι εχει καμμενο εγκεφαλο τωρα ειναι φιλαρακια την γυρισε την πατατα.

  6. Ευτυχως που εχει μαγειρες και μελισσες την ιδια ωρα, γιατι θα ειχα σπασει την tv. με τοσο σκουπιδαριο. Δεν περιμενω να δω ολυμπιακους αγωνες αλλα τουλαχιστον να μην τα βαζει η παραγωγη με τα νευρα και την νοημοσυνη μας.

  7. Πως γινεται να βγηκαν χθες οι υποψηφιοι..και χθες να βγηκε spoile οτι φευγει η Χριστινα??Και μετα σου λεει η ψηφοφορια ειναι του κοσμου…γελανε και οι πετρες στον Αγιο Δονινικο…και μην μου πειτε οτι ειναι γυρισμενο μερες πριν γιατι εμεις εχθες μαθαμε τους υποψηφιους…οποτε μας δουλευουν ολους κανονικα……..

  8. Μιας και μιλάτε οι περισσότεροι ποιος είναι και ποιος δεν είναι κακός αγωνιστικά, άμα τους βάλεις όλους αυτούς στο σερβαιβορ του 19 είναι όλοι μέτριοι προς κακοί με εξέρεση ίσως το Σάκη. Βάσει αυτού το μόνο που μένει για το φετινό σερβάιβορ είναι ποιος είναι η μεγαλύτερη κατίνα,. Δεν υπάρχει αυτό το σερβάιβορ αγωνιστικά. Όποιος το βλέπει για τα αγωνίσματα να κοιταχτεί. Με λίγα λόγια, Τριάντα, Παππάς και Κώστας σεφ τι διάολο είναι πρέπει να μείνουν σε αυτό το παιχνίδι που μοιάζει για σερβάιβορ ενώ στη πραγματικότητα είναι ένα μακράς διαρκείας τηλεοπτικό σποτ των my market.

  9. πιειτε τωρα λιγο ξυδι αλλα σε σφυνακι να μην κρουφτητε που θα φυγει ο ΑΛΕΞ.Την αλλη βδομαδα τα λεμε ξανα.

  10. Ο παπας τι κακος κανει οσα κανει μαγειρευει τα παντα προσπαθει μα επηρεασει ολους ανοιχτα κατα του james κατηγορώντας τον james οτι κανει το ιδιο; Γιαυτο τον λεει κακο; wtf

  11. Ο Παπας ενοχλείται που ο Τζέιμς κάνει παρεα με τον Ηλία, αλλά για την "οπλισμένη" Χριστίνα και τη μπιφτεκα τη Μαριαλένα, που είναι όλη την ώρα με Σακη, Νταφυ, Τελεφερίκ και την αφεντιά του είναι όλα κουλ.

  12. Χαχαχ η φάση που όλοι είναι ένας και ένας και δεν ξέρεις ποιος είναι ο χειρότερος

  13. Και γιατί να ψηφίζει ο κόσμος; Τσάμπα λεφτά δίνει.Επρεπε η ψηφοφορία να ήταν αρνητική. Τότε πραγματικά ο κόσμος θα έβγαζε αυτόν που ήθελε.Τωρα πρέπει ο καθένας μας να δίνει λεφτά για τρεις θετικές έτσι ώστε να φύγει αυτός που δεν θέλουν.Μιλαμε για 7,5€ σε κάθε ψηφοφορία.Ετσι είμαστε αναγκασμένοι να παρακολουθούμε το bullying που κάνει ένας 35χρονος έναν 24χρονο.Μπραβο στον Τούρκο Ατζουν.. είναι πολύ καλός επιχειρηματίας και εμείς πολύ ξεφτιλες που παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την κιμαδομηχανη του.

  14. Ρε παιδιά αυτόν το Κώστα που δεν μπορεί να μιλήσει ποιος τον θέλει στο παιχνίδι??ο τύπος δεν κάνει για survivor ?..να τρέξει δεν μπορεί,να μίλησει δεν μπορεί.. βαρετός και με κακό χιούμορ!!!

  15. ο ηλιας που κοροιδευε τον αλεξ οταν κερδιζε ενα παιχνιδι στα μουτρα του και τον σκουντλουσε δεν πειραζει ηλια τον εδωσες στον τακο αλλα αυτο θα ειναι το μεγαλυτερος σου λαθος!νεμεσις!

  16. Τα αρχήδια του Αλέξη θα παρης μπογδανε τσογλανε αντε να φηγης εση με τους ομίους σου

  17. Πως γίνεται μετά απο τόσα αρνητικά σχόλια για τον Αλέξη να φύγει τελικά η Χριστίνα? ???

  18. Ο Λιανός σκόπιμα και κατά εξακολούθηση δίνει τον λόγο με καθόλου ακριβοδίκαιο τρόπο στους Αλέξη και Ντάφη προφανώς γιατί αυτοί οι 2 είναι οι πλέον τοξικοί συμμετέχοντες την τελευταία αρκετή περίοδο και κατά την γνώμη της παραγωγής αυτό πουλάει. Η τοξικότητα που εκπέμπουν οι 2 πιό πάνω δημιουργεί άκρατη αποστροφή. Thump down to Lianos 🙁 Εύχομαι να αποχωρήσει ο Αλέξης γιατί έτσι θα χαμηλώσει λίγο την μπάλα ο Ντάφη και θα μειθει η τοξικότητα σε όλο το Survivor.