Ο Κόρο και ο Ηλίας σχολιάζουν τις επιδόσεις τους στο χθεσινό αγώνα




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

13 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μόνο Σάκης……Σου αξίζει η νίκη. Ηλία μου είσαι τόσο ψυχούλα, μα τόσο πολύ καλό παιδί. Κορο είσαι πολύ εγωιστής μα πάρα πολύ όμως. Μαριαλένα μου κουράγιο κοπελάρα μου. Οι ορμόνες σου έχουν χτυπήσει κοκκινο και καλά κάνεις και ξεσπας και παραδέχεσαι ότι είσαι αυτή που είσαι.Εισαι πολύ καλή παίκτρια. Αλλά παιδιά ο Σάκης είναι ο καλύτερος……Παμε δυνατά με την νίκη. ???????…..

  2. Ηλια μου, εισαι ψυχαρα γι αυτο σε εκτιμω και σαγαπω! Μιλας του Κορο , μετα απο τα χθεσινα! Τι παιδι καλο εισαι αγορινα μου,,,??

  3. Ο Ηλίας δεν αναφέρει στον Κόρο ότι ζήτησε από το Σάκη συμβουλές για το πως να βρει το στόχο. Καλός είναι και ο Ηλίας… ΄Δεύτερος Ασημακόπουλος μας βρήκε. Που να το ήξερε κι αυτό ο Κόρο. Θα τον έριχνε στο πλησιέστερο ποτάμι. Ο Ηλίας μεγάλη σουπιά τελικά. Ξέχασε που έθαβε το Σάκη και τώρα, επειδή τον συμφέρει, του το παίζει φίλος.

  4. Οταν ο Αλεξης ειπε τον Ηλια διπλωματη, μπροστα του μπροστα σε ολους και σε καμερες, αντιμετωπισε την πιο αηθη επίθεση του παιχνιδιού αποκαλωντας τον ο Ηλιας, σκουπιδι, μηδενικο, τιποτα. Ολοι υπερασπιστηκατε τον Ηλια το καλό παιδί παρότι φαινεται την ίδια γνωμη ειχαν και οι "φιλοι" του και αυτος ήταν ο λογος τοτε που δεν μπηκανε μπροστα αλλα μπηκε ο Νικος για να την ηρεμήσει. Και προφανως αναφερονταν και ο Αλεξης και ο Κορο και Ασημακοπουλος, στις σχεσεις που ειχε ο Ηλιας με τον Τζειμς τοτε, που ο τζειμς τον εκανε οτι ηθελε και εχαναν στνεχως οι κοκκινοι, με το που σταμάτησε να μιλαει μαζι του πήραν κεφαλι. Απλα ο Αλεξης πληρωσες οτι του τα ειπε μπροστα του σε σύγκριση με Κορο και Ασημακοπουλο που οτι κανουν είναι ετεροχρονισμένα και πισώπλατα.

  5. Ήσουν για πολλές κλωτσιές ΚΟΡΟ απλα..απαραδεκτος.Ουτε στο τόσο φτάνεις τον Ηλία…ουτε θα σου μίλαγα.Δεν ξερεις να,χάνεις .Κ πολύ σου είναι που σου μιλαει.Αυτο θα πει ΨΥΧΗ??