Ο Νάσος ζητά εξηγήσεις από την Μαίρη για τα λεγόμενα της προς το πρόσωπό του | Big Brother




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αφού δεν τον πείθει η Μαίρη όπως λέει ο Νάσος…..Γιατί κάθεσαι αγόρι μου κ ασχολείσαι κ την πιάνεις να μιλήσετε;;;;; Δεν μπορώ να καταλάβω

  2. Μπορει ο Νασος να προσπαθει να βγαλει απο την μυγα ξυγκι,αλλα επι της ουσιας εχουν βαση αυτα που λεει,η Μαιρη εδω και πολυ καιρο,πανουργα και υποχθονια κινει τα νηματα των καταστασεων εκει μεσα,ξερει να χειραγωγει και να εκβιαζει με τα κροκοδειλια δακρυα της την συμπαθεια του κοινου.

  3. Νασο αντε μαζεψε τα και παρε δρομο , η Μαιρη δεν προκειται να κατσει να δικαιολογηθει σε κανεναν εκει για το πως φερεται και πως μιλαει εφοσον δεν εβρισε κανεναν και ειδικα σε εσενα.

  4. Αυτό,το ότι δίνουν όλοι …τις ερμηνείες που τους βολεύει με ξεπερνά… και η Μαίρη παντού βλέπει ανθρώπους ,που αναγνωρίζουν τα λάθη τους (και καλά)…

  5. Αν όντως είναι της παραγωγής ο Νάσος, είναι παράτυπο! Γτ λέει αυτά που λέει, κ προωθεί ανθρώπους κ θέσεις επίτηδες…?? Κ δεν αφήνει τους παίκτες να εξελιχθούν μόνοι τους κ να αλληλεπιδράσουν…

  6. Νασο η Μαίρη είναι έξυπνη τα παραμύθια σε αυτούς που τα πιστεύουν μην κάνεις ρητορική στην Μαίρη ?

  7. Ο Νασος φαινεται οτι μπηκε απο την παραγωγη με αποστολη να εχει αυτο το ρολο. Σιγουρα πληρωνεται για αυτο. Δεν ειναι πραγματικος παικτης. Εχει ολο το απαιτουμενο πακετο για αυτο το ρολο. Δεν ειναι αντιδρασεις φυσιολογικου παικτη ολο αυτο. Εκτος απο το Νασο κανενας δεν εχει επιθετικο χαρακτηρα στο σπιτι. Ετσι αποφασισαν να τον βαλουν. Πιστευω οτι και οι πραγματικοι παικτες το εχουν καταλαβει. Ο ανθρωπος αυτος λαμβανει οδηγιες, σε τι τονους και σε ποιους παικτες να επιτιθεται καθε φορα. Φυσικα δεν εχει σχεση η παρουσια του με διεκδικηση επαθλου. Το ξερει αλλωστε οτι μπηκε για συγκεκριμενο λογο και πληρωνεται για αυτο. Θα φυγει οταν κριθει απο την παραγωγη οτι τελειωσε η δουλεια του. Οποτε το μονο που μενει να σχολιασω σε αυτον, ειναι οτι γενικα τη ζωη του την εχει παρει λαθος. Διαβασα οτι η δουλεια του ειναι στη προστασια ανθρωπων. Αυτο που λεμε μπραβος. Ειναι νομιμο επαγγελμα. Αλλα και η πορνη μπορει να ειναι νομιμη. Υπαρχουν επαγγελματα λοιπον που εναι νομιμα αλλα ανηθικα. Ανηθικη ειναι και η δουλεια του στο παιχνιδι. Διοτι επιτιθεται και πληγωνει με βιαιο και απαραδεκτο τροπο, τον ψυχισμο ανθρωπων.

  8. allo na gelame me trolls … allo na aporoume me clowns … kai allo pragma o Nasos.

    den einai na gelas me oti akoume … einai na tromazis. na tromazis stin idea kai mono oti kapia mera tha figi apo to BB kai tha ton exoume stous dromous tis athinas.

  9. Ο Νασος,ενα απο ρα πιο τοξικα ατομα που εχουμε δει,με εναν φοβερα κακοποιητικο λογο,αλλα και παθητικα επιθετικη συμπεριφορα….εχει το θρασος να ζηταει και εξηγησεις….ρε,ανοιξε την πορτα και σηκω φυγε…..