Ο Σάκης και η Μαριαλένα συζητούν για το πως εξελίχθηκαν οι αγώνες και τις συμπεριφορές των παικτών




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο καθένας παίζει για τον εαυτό του με νοθείες θα προχωρούν ; Για να τους κτίζεται ότι στήνουν παιγνίδια άντε πάψε να να έχετε όλοι κάτι να λέτε

  2. Μαριαλενα μου φυγε μακρια απο τον Αρβανιτη μακρια… Εσυ εισαι η Ανατολη και αυτος το δειλινο…Πεταξε ψηλα αστερι μου ψηλαα…

  3. Είστε για γέλια πονάτε και φταίει ι Σάκης όχι θα πει κάτσε να δώσω τα παιχνίδια στην Μαριαλένα επειδή είναι κοπέλα και είναι από την πρώτη μέρα εγώ τους έχω ξεφτιλισει αλλά δεν είμαι από την πρώτη μέρα άρα δεν αξίζω να πάω ημιτελικό κι ας είμαι ο κλτρς τι λέτε ρε σας κόβει καθόλου επειδή ο άλλος δεν χάνει από κανέναν βρίσκεται τις ποιο αστείες δικαιολογίες κατευθείαν έτρεξε όταν της κόπηκε η ανάσα τι έπρεπε να κάνει να γίνει και γιατρός μήπως έλεος ποια επειδή κερδίζει δεν αντέχεται ????

  4. Αδίστακτος αυτός ,θα κάνει τα πάντα για να νικήσει έχει κλέψει από χθες στο παζλ και στην τελευταία ασυλία με τον Ηλία το τοτέμ του Ηλία έπεσε πρώτο Δημοσιεύτηκε σήμερα με αργή κίνηση και το είδα. . Είναι βαλτος από την παραγωγή ,διαβασμενος,να νικήσει Τον ετοίμασαν αλλά δεν είναι αγαπητός..

  5. O Σάκης πρέπει να σταματήσει να κάνει τον coach είτε στον Ηλία είτε σε οποιονδήποτε άλλο. Είδαμε τι έπαθε από τον Ασημακόπουλο που του έδινε συμβουλές. Με την πρώτη ευκαιρία τον έβγαλε στον τάκο ο Ασημακόπουλος. Το ίδιο θα κάνει και ο Ηλίας. Της ίδιας νομοταξίας δεν είναι?

  6. Τι Βα πειτε για τον Σακη ο μεγαλύτερος αθλητής έχω πάθει την πλακα μου . Λατρεμένος αξίζει τα πάντα είναι συγκλονιστικός ανεπαναληπτος έχω μεινη άναυδη τρελλαμενη αθληταρας μεγάλος . Θέλει και ρωτημα ότι είναι πρωτος τον πρώτων .

  7. Έχω σκασει με το κορίτσι την Μαριαλένα Υμαρτον Θεέ μου . Αυτός ο ατζουν τα ξεθέωσε τα παιδιά για 100 χιλιάδες αισιχτιρ από εκει.

  8. Ξάπλωσε λέει στη Μαριαλένα ο Σάκης που τη βλέπει έτοιμη να καταρρεύσει πήρε τους 7 πόντους και τώρα το παίζει Ιππότης θα τον είχα διάολο στείλει άμα μου κάνει Εμένα τέτοια

  9. Δεν θέλει να χάνει από γυναίκα το παιδί ο Σάκης ούτε από την Μαριαλένα Δεν τη βλέπει του κοντεύει να σβήσει από την αγωνία αυτός παιδάκι μου δεν έχει καρδιά έχει πέτρες μέσα στην καρδιά

  10. Αυτή η Μαριαλένα δεν είναι πολύ αντισεξουαλικη? Σαν μωρό παιδί όταν χάνει την πιάνουν τα ψυχολογικά της…
    Για γέλια είναι…

  11. Σάκη ήρθε η κάμερα ώρα για κράξιμο. Που να ήταν ο Νίκος μέσα Σάκη τότε θα έβλεπα αν όντως θα μιλούσες

  12. Δεν είστε ερωτευμένοι αλλά θέλετε να δείξετε ότι είστε για να είστε συμπαθείς στα μάτια του κόσμου. Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας!!!

  13. Τραμπαλενα δεν θα πας τετράδα. Λόγω του μαριαλενου. Με την είσοδο του στο παιχνίδι έχει αλλάξει η συμπεριφορά σου