Παναγιώτης: Ποιος και γιατί με ψήφισε;




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ρε τι ύφακι υπεροπτικό έχει αυτή η παρεούλα των ψωνισμενων διάσημωναγνωστων ,δεν έχουν καταλάβει πως ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής;και στην τελική θέλουν να προκαταλαβουν την ψήφο του; Γι'αυτό και θα φεύγουν ένας ένας…..

  2. Βρε τον Πανούλη όλα μαζί τον βρήκαν.πριν λύσει το μυστήριο στα λόγια του πατέρα του.προκυπτει κ άλλο.ποιοι κ γιατί?αχ ρε Πάνο σου βάλαμε δύσκολα?αυτά είναι για δυνατούς λύτες!

  3. Τηλεσκουπιδια.. Και κάθεστε και τα βλέπετε.. Πόσο πιο χαμηλά ρε. Κλείστε τις τηλεοράσεις όλοι. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε.

  4. Θα απογοητευτεί με τον κόσμο λέει το κουναβι αν μείνει μέσα η ευδοκία κ η Μαίρη πάλι.. ??
    Πολύ θα στενοχωρηθουμε Συλια να ξέρεις!

  5. Η αγέλη ζει μεγάλες στιγμές ξανά, big brother γιατί το επιτρέπεις αυτό ; Γιατί δεν κάνεις συστάσεις ;

  6. Ρε Πέτσα, ή ερώτηση είναι άλλη: ποιος και τι νομίζεις πως είσαι, ώστε να μη ψηφιστείς κάποια στιγμή?

  7. Εσεις γιατι ψηφιζατε τον Μελετη ενω δεν σας ειχε κανει τιποτα ,εσεις γιατι ψηφιζετε τον Νικο που δεν σας εχει κανει τιποτα . Εσεις ψηφιζεστε γιατι απλουστατα ειστε κλικα και εχετε κανει το σπιτι μανταρα με τις επιθεσεις σας !!

  8. Ε βεβαια, δεν μπορειτε να βγειτε υποψηφιοι και οι 2 ταυτοχρονα. Ειστε το βασιλικο ζευγος!

  9. Γκόμενα του πανουλη αν έχει γίνει κάτι τέτοιο θα πάψω να είμαι κυρία ΧΑ ΧΑ ΧΑ ωραίο ανέκδοτο είπε……αν ήσουν κοπέλα μου κυρία δεν θα έκανες γυμνή μπάνιο να κάνεις φάση να σε βλέπει το πανελλήνιο….. άντε κλείσε το στόμα σου τώρα που σε πείραξε το ότι είπε η Μαίρη καλύτερα που κέρδισες εσύ στην Ευδοκία…. απλά σκασατε από ζήλεια για ο πανουλης σου έχει μόνο μουσκουλα αλλά στα αγωνίσματα είναι άστα να πάνε αυτά ΚΥΡΙΑ……….